En lååång dag

Nu har jag äntligen kommit hem och lagt mig i sängen. Är totalt utmattad, ska försöka varva ner och sedan somna har jag tänkt. 

I morse hämtade jag mina chefer vid flyget och resten av dagen pratade vi strategier. Just nu känns det verkligen fantastiskt bra. Går alla planer enligt planeringen så finns det ingen hejd på hur bra detta kan bli :-) 

Efter den vanliga arbetsdagen så hämtade vi upp släpvagnen och for till Örnsköldsvik. Och där var vi ända fram till efter tolv. Jisses vilka människor det finns! Jag har pratat konstant i fyra med medlemmar, nya medlemmar och annat löst folk. En människa tror jag satt och surrade i flera timmar. Det blev mer än en lyckad kväll :-) Helt fantastiskt! 

Vi har varit ute både måndag och tisdag  plus ikväll så det har varit rätt mycket att göra denna vecka. Morgondagen (idag torsdag) kommer även den att bli intensiv. Det roliga är att detta är en sådan otroligt viktig del i allt vi alla gör. Träffa folk, prata med folk och engagera dessa människor. Hittills är jag galet nöjd med dagarna. 

Nu ska jag sova! Blir en liten sovmorgon  i morgon... Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0