Måndag

Idag började arbetsdagen och förmiddagen med datorproblem. Så gott som allas datorer ville inte riktigt vara med. Tror jag startade om min dator sju gånger innan den blev som vanligt igen :-) Tack och lov händer det inte så ofta att det blir så men en gång tidigare har jag varit med om något liknande. 

Tänker alltid på hur otroligt beroende vi är av datorer när det krånglar. När de inte fungerar så går det knappt att svara i telefonen. Och förr hade man papper och penna och typ skrivmaskin. 

Men det ordnade sig till slut och jag fick i stort sett allt jag hade planerat gjort. Resten tar jag i morgon. 

Ikväll tog jag det bara lugnt, ❤️ lagade mat och den var nästan klar när jag kom hem så vi hade ätit och diskat rätt tidigt idag. Skönt med sådana dagar också :-)

I morgon kan det nog bli en ny promenad om det inte blir orkan eller drivis :-)

Nattinatti! 

Vintertid

Då var klockan ställd en timme bakåt. Kvällarna kommer att bli mörkare tidigare och under ett litet tag framöver kommer mornarna vara lite ljusare än nyss. Sedan blir det lika mörkt ändå :-) Men då blir det snö, jul, lite mera snö och därefter vår igen :-)

Igår blev det spontanmiddag här hemma med vänner :-) Hade en rejäl köttbit så det räckte och blev över. Det var trevligt att umgås sådär på en lördag. 

Och idag chockade jag mig själv med en promenad. Det var X antal veckor sedan jag hade tid för det senast. Förvåningen låg i att det tog lika lång tid idag att gå 7 kilometer som det gjorde när jag promenerade flera gånger i veckan :-) Man kan säga att det gjorde min dag. 

Nattinatti! 

I

Helg!

Det har varit hektiska tider nu på sistone. Jobb, möten och politik. 

Förra helgen innehöll en stor dos information och massor av nya människor att lära känna. Somnade innan huvudet nådde kudden dom kvällarna. Tänk 100 personer med ett brinnande intresse och engagemang. Det kan inte mer än bli intressant :-) 

Den här helgen är helt tom och det känns inte helt fel det heller. Har lovat mig själv att om det inte regnar i morgon när jag vaknar så ska jag ut på promenad. Är det något jag verkligen grämer mig över att jag inte hunnit med på sista tiden så är det verkligen mina promenader. 

Så håll tummarna för att det inte är regn! :-)


De sista blommorna från mina sådda frön på balkongen :-)Lördag!

Hej och hå! 

Var lite svårstartad i morse men när jag väl fick upp farten så hann jag med en hel del. 

Tror jag var lite snurrig för jag hade ju massor av saker jag ville göra, hade bara inte kommit på k vilken ordning jag skulle göra allt. Så bortsett från promenad så hann jag med det jag hade tänkt :-)

Har planterat ljung ute istället för sommarblommorna och det blev så fint. Passade på att köpa lite nya blommor att ha inomhus också för två blommor i vardagsrummet ville inte leva längre. Sedan har jag två orkidéer som måste få återhämta sig så det blev två nya sådana också. Blomsterbalansen är med andra ord återställd :-)

I morgon blir det en tur till min kära familj så bilen får vinterdäck. Skulle vara snopet om jag avvaktar och så vaknar man en dag och inser att det är halka och så är däcken flera mil bort... Så roligt har jag inte tänkt mig att ha. 

Denna helg är det ❤ som är på vift. Han umgås med sina vänner och lanar. Det gör att det är rätt så tyst här hemma och att jag inte har någon att prata med.  Bortsett från mamma så har jag bara pratat med kassörskorna på Blomsterlandet och Ica idag. Snacka om kontrast till i vanliga fall. Då jag ofta pratar hela dagarna :-)

I morgon kommer han i alla fall hem :-P

Nya blommorna 

Fredag, ledighet och vila

Denna helg har jag längtat efter länge :-)  En helg utan måsten och åtaganden. 

Det började ju i helt rätt riktning. La mig i soffan när jag kom hem och somnade tydligen. Klockan nio ringde mamma och undrade om jag levde :-) Hade förmodligen sovit i tre timmar då. Haha, totalt slut. Inte ens middag hade jag hunnit äta. 

Hur som helst, i morgon är det sovmorgon och inget alarm är påslaget. Har massor av saker jag har tänkt att jag ska göra nu i helgen. Byta till vinterdäck bland annat. Och köpa ljung och sätta ute i krukorna där det är halvvissnade sommarblommor för tillfället. 

Nu är det sovdags på riktigt :-)Örnsköldsvik, Sollefteå, Bryssel och Örnsköldsvik igen

Japp, så har min senaste vecka sett ut. Har hunnit med huuuur mycket dom helst! Klämde till och med in en fantastisk nackspärr under gårdagen också... 

Förra lördagen hade vi representantskapsmöte i Sollefteå. Det blev ett bra möte till slut :-) På söndagen åkte jag till Bryssel med Partidistriktet. Där blev det besök på ett antal ställen. Bland annat på EU-parlamentet och EU-kommissionen. Jisses vilka ställen! Det var inte direkt en byggnad, snarare massor. Det var en otroligt intressant och givande resa. Är även glad att jag spenderade ett jullov för ett par år sedan till att läsa en bok om EU :-)

Väl hemma så var det bara att ta itu med jobbet. Har dykt upp lite saker som jag ser med spänning på. 

Och igår var det fredag och den kvällen spenderade jag med M, P och lilla E. Vi gick ett litet varv på stan sedan åt vi middag. Det var trevligt! 

Och denna lördag har jag varit i Örnsköldsvik igen :-)

Och i morgon åker jag till Malmö. Vilket betyder att det ska sovas nu! 

Parlamentet

Annan del av parlamentet 

Kommissionen 

Berömd fontän jag inte minns namnet på

Fantastisk byggnad på torget


RSS 2.0