Torsdag!

Redan torsdag, veckan sprang förbi och det är redan fredag i morgon. 

Ikväll blev det en sådan där torsdagsstädning igen. Gillar att dammsuga på torsdagar av någon konstig anledning. Man slipper ju göra det på helgen eftersom det brukar fortfarande vara någorlunda dammfritt iofs :-) 

Gjorde ett test genom jobbet idag. Eller ja, fick en återkoppling av ett test jag gjorde tidigare i veckan. Det var rätt roligt att se resultatet. Fnissade ett bra tag efteråt och funderade på om man kan använda resultatet i sitt CV :-) Haha, det kändes som reklam för sig själv. 

Att jag gillar blommor är ju ingen revolutionerande nyhet men jag har faktiskt en orkidé som vägrat blomma rätt länge nu. Det har blivit pinnar och små knoppar men dom har skrumpnat och ramlat av hela tiden. Ändra fram tills nyss, den fick en ny kompis :-) Ställde en ny blomma bredvid och vips var det riktiga knoppar och igår eller i förgår slog första blomman ut. Sånt gör mig glad :-) 


Så fin så! 


Tisdag

Dagvild idag. Går omkring och tror att det är onsdag :-) 

Ikväll har jag varit på S-föreningsmöte och det var trevligt. Extra intressant blev det när det var människor där som tog upp ämnen som Vita jobb och utländska lastbilar på våra vägar :-) Sådant gillar jag. Det betyder också att saker som Transportarbetareförbundet försökt synliggöra länge nu blivit synliga för människor utanför våra väggar. 

Sedan pratade jag med min mamma och fick höra att min farmor snubblat igen. För ett par veckor sedan gjorde hon illa sig ordentligt och nu när hon ramlade så blev det samma skada igen. Och i värsta fall, ytterligare en skada. Så det glada humöret jag hade efter kvällens möte är bortblåst. 

När människor i min släkt hamnar på sjukhus slutar det inte bra. De kan vara piggelin i typ 80 år, sedan säger det pang bom och de är borta. Därför kändes det så bra att hon var pigg, om än lite öm efter första fallet. Hon var ju hemma och vid rätt gott mod. Men nu fick jag en liten klump i magen. 

Som tur är så är hon en sådan där kruttant så det går säkert bra, men oroligt blir man ju så klart. 


Ny vecka igen

Hade en lärare på gymnasiet som sa att det bara fanns måndagar och fredagar. Resten var någonting mitt i mellan. Just nu är jag benägen att hålla med. Måndag, ny vecka med allt vad det innebär. Transportsträcka till fredag. Och fredag är lika med avslut på veckan. 

Har man fullt upp på helgerna också så märker man ju det inte lika mycket för då flyter ju allt ihop. Men som nu, i helgen som var, så var jag ledig helt och hållet :-) Så nu känns det som måndag på riktigt :-)

Igår var vi till min familj och lämnade våra enorma olivträd på vinterförvaring. Det var som en mindre skog i ❤️:s baksäte. De kommer säkert att trivas bra där så vi kan hämta dom till våren igen :-) 

Middag fick vi också. Alltid gott med mammas mat :-)Härliga lördag

Helg är fina grejer det!

Igår efter jobbet tog jag en tur på Birsta. Jagar fortfarande vinterskor som inte läker in vatten. Gjorde inga fynd tyvärr. Men på kvällen kollade jag på internet och skoaffärens hemsida. Där stod det att de lämpliga kandidaterna som inte fanns på hyllan fanns på lagret. Så idag gjorde jag ett nytt försök. Och fick jackpot! :-) Så nu har jag löst vinterns blötafötterproblem.

I övrigt denna lördag har jag krattat löv på vår lilla gräsmatta, blev en rejäl hög som jag tänkte ta reda på i morgon och sedan blev det en promenad. Tog på mig en mössa och så var det inte alls lika ruggigt längre:-)

Är det något jag önskar att jag hade mer tid till så är det att promenera. Om jag fick göra det varje dag så skulle jag tycka det vore helt fantastiskt. Både kroppsligt och själsligt. Är det inte spöregn i morgon så blir det en sväng till :-)

Dagen avslutades med middag på stan med en hel drös vänner. Det är långt mellan gångerna då vi träffas sådär många och det var riktigt trevligt. Med lite planering så kan det nog bli ett julbord också framöver :-) Vi fick även träffa det senaste tillskottet i skaran och det var en lugn liten krabat. 

Det blev en bra dag det här men nu är det dags att sova :-) 


Finfint med luktagottljus ;-) 
RSS 2.0