Söndag!

Japp! Midsommarhelgen är officiellt avklarad och överstökad. Har haft trevliga dagar, god mat och trevligt sällskap. Solen har skinit och har gett mig solbrända armar. Vad mer kan man önska? :-)

I morgon är det måndag och det innebär jobb. Alltid lika spännande att se vad en ny vecka bär med sig. Karlarna har semester nu så jag är den enda som jobbar denna vecka. Men i morgon får jag besök från Härnösand :-)

Jag har ju sålt min lägenhet i Korsta och nu är det bara pengar och nycklar som ska byta ägare. Sedan är det klart. I slutet av denna vecka borde hela karusellen vara överstökad. Det ska bli såå skönt när det är över! Under de nästan tre år som jag inte bott i den där lägenheten har den orsakat mig X antal sömnlösa nätter. Det har varit både bra och mindre bra hyresgäster, strul med hyror och massor av annat. Men nu är det snart över. Bara sista rycket att se till att den blir tömd och städad i tid :-)

Idag har jag och ❤ varit och handlat sommarnödvändigheter till honom. Nu är han redo för semestern han med. Badshorts, tofflor och solglasögon bland annat :-) Nu är solstolen och värmen inte långt borta!

Slog till på en promenad förut också. Blev lite sent så jag var inte hemma förrän efter halv elva. Men det var skönt ute och himlen var både rosa och lila :-) Otroligt nog är mina fötter hela och inga allvarliga skavsår så långt ögat kan se.

Nu blir det sömn, nattinatti!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0