Helg!

I och för sig har jag lördag hela veckan lång men det känns ändå lite extra roligt när det är fredag:-)

Igår jag var jag med min köra familj i Birsta. De brukar åka dit en gång per år så det var lika bra att passa på. På morgonen var jag riktigt ordentlig och klev upp i tid, åt frukost och gick ut och sprang intervaller. Aldrig hänt förr! Haha, bäst av allt var att jag orkade exakt det jag skulle orka - springa 1 minut och gå 1,5 minuter under 20 minuter. Än finns det hopp :-)

När jag kom hem från Birsta var jag så trött att jag somnade i soffan. ❤ Jobbade över så jag tog det lugnt i stort sett hela kvällen.

Och idag fastnade jag i en bok vid frukosten. Kunde. Inte. Sluta. Läsa. Jisses vilken spänning! Jag slukade hela boken idag och har även hunnit med 20 sidor i nästa :-)

Fick en liten idé om att jag skulle baka bröd idag också så vid två for jag på Ica för att köpa ingredienser. Förr bakade jag ofta bröd men det var länge sedan nu. Efter kvällens promenad provsmakade jag och det blev riktigt gott. Har inte testat just det receptet tidigare så jag är nöjd :-)

I morgon ska vi åka till Örnsköldsvik jag, lilla E och M. Det är dags för ettårskalas :-) Det ska bli så trevligt och vi har köpt årets bästa present.

Nattinatti!

Det tar sig i blomrabatten;Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0