Effektiv torsdag

Idag har jag gått på högvarv hela dagen :-)

Somnade riktigt tidigt igår så när ❤ klev upp och for till jobbet i morse klev jag också upp. Hade en grovplanering för dagen och en del av det var att kliva upp tidigt.

Efter en lätt frukost vattnade jag mina törstiga blommor på uteplatsen. Sedan var det dags för mitt mission "lära mig springa". Att det skulle bli varmt idag var jag med på, hihi däremot trodde jag inte att det skulle vara såå varmt klockan nio. Men det var det. Intervaller stod på schemat och efter 25 minuter trodde jag att jag skulle svimma alternativt kräkas. Haha, andades lite och hittade skugga under en bro så det blev inget av det.

På vägen hem igen promenerade jag men det blev verkligen inga hastighetsrekord. Jag hade som mål att ta mig hem och dricka vatten. Överlevde och festade till det med en Resorb också ;-)

Det var verkligen soligt när jag kom hem så jag parkerade i solstolen på balkongen ett par timmar också. Hur skönt som helst! Läste ut en till bok också. Jag blir som förtrollad av de där böckerna. När man tror man vet vem "boven" är så tar allt en ny vändning och det blir ännu mer spännande.

Ytterligare en sak på min att-göra-lista idag var att städa bilen. När jag kom ner på macken kändes det som att jag var den enda i kommunen som hade en sådan tanke idag. Det var ingen kö varken till dammsugaren eller biltvätten :-) Så det var gjort på en timme. Bilen är nu ren och fin både på insidan och utsidan och redo för ytterligare ett år.

När jag kom hem hade ❤ hunnit hem så vi fixade middag och for på Ica. Fick en chock när jag såg att klockan var strax efter fem. Vi måste ju haft världens fart! :-) Men det gjorde ju inget för då hann jag dammsuga och sätta mig på balkongen med en ny bok och ett glas rosévin. Satt där ute ett bra tag :-)

Det blev en riktigt bra dag idag, morgondagen kommer säkerligen också att bli en bra dag. Håret ska få lite vård och omsorg, hämta mina linser och sedan blir det ett snabbt hej med AB och lunch med C. Dags att sova med andra ord!

I mitt rum fanns den här ljusstaken, mamma hade ingen plats så nu pryder den vårt köksbord, fint blev det :-)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0