Busy days!

Äntligen, äntligen, äntligen!

NU kan jag verkligen säga att jag har semester på riktigt :-)

Gårdagen blev en bland de längsta dagarna jag upplevt. Vi lämnade Norrköping vid tio efter lillebrors lägenhetsbesiktning och hade riktigt bra trafik hela vägen hem.

Under resans gång höll jag kontakt med köparen av lägenheten för den var inte tömd och städad på utsatt tid. De som hyrt den av mig svarade inte heller i telefonen så vi visste inte riktigt vad vi skulle ta oss till.

Efter samtal med polisen och kronofogden beslöt sig köparen för att gå in i lägenheten och titta. Det var ingen vacker syn, prylar, bananflugor, barnbajsblöjor och smuts överallt.

Typ där fick jag nog. Vi bestämde oss för att ordna bort sakerna och städa. Så efter att vi lämnat av min bror for vi och hämtade en nyckel och städprylar.

Man har ju sett en del hem genom tiderna men här snackar vi topp tre av det värsta jag har varit med om. Skräp, skor, möbler och massor av annat. Och det var riktigt skitigt rent ut sagt. Fönstren var renare på utsidan än på insidan, flugor överallt och i diskhon fanns det ett eget ekosystem.

Det tog oss åtta (!) timmar att få det rent. Vi skurade, torkade och bar ut saker. Vi hittade även den tredje nyckeln så i och med det anser man från kronofogdens sida att hyresgästen lämnat lägenheten för att inte komma tillbaka.

Halv två inatt var vi klara med själva städningen och allt var så som jag förväntat mig att det skulle vara. Rent och fräscht. Sedan var det bara att ta reda på prylarna.

Klockan fyra inatt hade vi kommit hem och tvättat av oss städdammet. Jag skulle upp klockan sju i morse för att åka till jobbet. Jag var så hysteriskt trött när klockan ringde. Men jag tog mig upp och iväg. Hade ett möte med mina chefer idag och jag lyckades hålla mig vaken tack och lov.

Blev lite mosig i huvudet efter lunch men bortsett från det så gick det bra. När jag kom hem så sov jag en stund innan jag lagade middag.

Nu ikväll har vi packat våra resväskor för i morgon bitti beger vi oss till Arlanda. Efter nattens bravader känns det extra skönt vill jag lova :-) Mer om det i morgon.

Nattinatti!
Kommentarer
Jessica

Men fyyy! Skönt att äntligen få ut dessa människor och få vända blad!
Hur kan man bo i sån röra...
Hoppas att du får en underbar semester för det är du välförtjänt av.

Svar: Haha, att sälja lägenheten var inte bara. Jisses alltså, men NU är det nästan klart, bara lite möbler som ska fraktas bort så är allt det avklarat sedan :-)
Johanna

2013-07-05 @ 09:55:30
URL: http://jessicahoglin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0