Torsdag!

Segaste dagen på länge... Men så är det ibland.

Ikväll har jag och P simmat igen:-) Det är såå skönt att man verkligen tar sig iväg och faktiskt gör någonting. Skulle vi inte vara två så är det lätt att man kompromissar med sig själv och tänker att "äh, jag är för trött" eller "jag gör det i morgon eller nästa vecka istället". Men vet man att det är någon som väntar på en så ökar motivationen. Sedan att vi orkar simma 60 längder försämrar ju inte heller motivationen om man säger så... ;-)

Så nu känner jag mig helt tillfreds. Ska alldeles strax gå och sova. Känner mig fruktansvärt trött och det har jag gjort ända sedan i morse. Antingen så har jag sovit för lite (inte omöjligt) eller så är det för att spänningarna har släppt. Oavsett orsak så hade jag lätt kunnat somna ståendes idag.

På vägen till jobbet idag var det nära att jag skulle bli utan bil. En mindre uppmärksam bilförare missade att han kom till en korsning och körde rakt ut framför mig. En rejäl dos tur gjorde att jag kunde väja och till slut upptäckte föraren av den andra bilen att något inte stämde och tvärnitade. Såg i backspegeln att bilen stod kvar en bra stund så jag antar att personen i bilen blev lite chockad. Själv så fick jag en ordentlig pulshöjare... Man får helt enkelt vara tacksam att reaktionsförmågan fungerar och att det fanns utrymme att väja.

Ingen dag som kommer att vara avgörande i historieböckerna med andra ord men det måste ju finnas sådana också. Nu är det sovdags och hoppas på att det plingar till ordentligt i min inkorg under morgondagen:-)


En lätt touch of huvudvärk

Fler en än gång händer det att jag går omkring och planerar och funderar i mitt huvud, speciellt inför viktiga möten, tentor och liknande. När det väl är över så släpper alla spänningar och huvudvärken infinner sig.

Tror att jag fokuserar till det yttersta på uppgiften och spänner alla nerver helt omedvetet och sedan slappnar jag av.

Det är nog något jag behöver bli bättre på, att inte spänna mig lika mycket alltså. Det är svårt när man vill något riktigt mycket och vill ha ut det mesta möjliga. Då gäller ju total koncentration. Alltid bra att finna dåliga sidor hos sig själv. Ingen är ju perfekt ;-)

Mötet idag gick bra så med det är jag nöjd:-)

Har även hunnit införskaffa en ny baddräkt idag. Hihi, så nu behöver man inte vara rädd att någon obehörig ska titta in när jag simmar:-)

Är även redo för mitt livs andra omplantering av mina blommor. Har köpt nya krukor idag till vrakpris. 10 fina vita krukor à 25:-/styck. Bara blomjord och lite tid som saknas... Hehe har jag tur har jag planterat om blommorna till i mitten av april. :-) Varje helg fram till påsk är nämligen uppbokad... That's my life:-)

Nu ska jag i alla fall börja med att sova så tar vi maratonet sedan:-) Nattinatti!

Gummistövlar...

Denna dag har varit en varm och blåsig rackare. Snön smälter och det är vatten och små sjöar här och där. Under min första vinter i Stockholm var jag förundrad över att folk sprang omkring i gummistövlar. Överallt var det människor i gummistövlar. På tunnelbanan, skolan och till och med på Drottninggatan. När snön kom och med den även slasket så förstod jag. De ville helt enkelt inte bli blöta om fötterna. I mina hoods hade vi gummistövlar vid regn, i potatislandet och i ladugården. Så det blev en liten kulturkrock där.

MEN jag förstod ju vitsen med dessa gummistövlar då slasket dök upp och det gör jag fortfarande. Enda skillnaden då var att mina dyra kanonbra skor var verkligen jättebra och jag blev aldrig blöt. Fram tills nyss.

I början av januari tyckte jag att det drog kallt om mina tår. Efter en närmare titt kunde jag konstatera att det var ett hål i mina skor... När jag köpte dessa skor sa tjejen som stod i kassan att det var två års garanti. Super! Så för nån vecka sedan lämnade jag in de och skoaffären skickade in de på lagning.

Gissa vem som har gått med blöt fot hela dagen idag? Moi!

Så nu har jag helt enkelt beställt ett par fleecefodrade gummistövlar i ren protest mot mina nuvarande skor. Ha! Tänker att mina stövlar sedan tidigare delen av 90-talet inte lämpar sig på jobbet... De användes vid mopedkörning och potatisplockning på slutet. Och i en och annan tvätthall de senaste åren :-)

Snart på en (förhoppningsvis)torr fot nära mig;

Turbotisdag

Still alive!

Haha inga sjuksymptom heller så det känns rätt lugnt:-)

Idag har jag flängt runt ovanligt mycket och dagen sprang ifrån mig. Innan jag visste ordet av det så var klockan tio i fem och jag var tvungen att stänga av datorn. 70 minuter senare skulle jag ju vara ombytt och klar på simhallen :-)

Vi gasade på 60 längder (1,5 km) idag också. *klappar mig återigen på axeln* Så här efteråt känner man sig så duktig! På torsdag nästa vecka har vi simmat två gånger i veckan i en månad. Det är en bra början om man tänker på den mängd motion man utövat halvåret innan det... Så gott som ingen alls om man ska vara ärlig.

I morgon ska jag till Härnösand på expedition:-) Ska presentera det jag håller på med för mitt nästa tilltänkta företag. Helt själv också, hihi, utan backup från någon ombudsman. Känns lite som att testa sina egna vingar. Men jag är mycket nöjd med att jag får komma dit själv och berätta.

Spännande dag i morgon!

Hypokondri

Alltså att veta att två personer jag träffade i lördags ligger i magsjuka har lett till att jag hela dagen idag gått omkring och "känt efter" om jag mår illa eller inte.

Till lunch åt jag en extra liten portion om det skulle bli så att den skulle komma upp igen. Varje liten hickning, gas eller rap har jag överanalyserat...

Haha än mår jag toppen men fasen vad huvudet kan spela en ett spratt egentligen:-)

Har jag tur, riktig tur så blev jag inte smittad och har jag ännu mera tur så hade lilltjejen som förmodligen smittat sina föräldrar blivit frisk och eftersom jag träffade dom så kort stund så kanske jag klarar mig, right?!

Hihi så så har min dag varit:-) Men blir man sjuk så blir man, har dock inte riktigt tid att vara sjuk:-)

Nu är det sovdags!

Sköna söndag!

Inte många knop gjorda idag men det känns helt ok.

Nybäddad säng och nyduschad jag. Kommer sova gott inatt:-)

Har surrat lite om min och ❤:s födelsedag idag, i vanliga fall har mamma alltid bjudit hem släkten till dom men nu funderar jag på att bjuda hem släkten till oss istället. Vore nog roligt för farmor till exempel att se hur vi bor. Ska fundera vidare på det så får vi se hur vi gör.

Den kommande veckan är en ytterligare en sån där lång rackare och på lördag ska jag till Östersund. När man haft en maratonvecka känns det inte lika jobbigt för man har ju redan fått upp farten eller vad man ska säga.

Hoppas på simning x 2 den här veckan också. Man blir verkligen som en ny människa:-)

Nattinatti!

Jobb och barnvakt

Idag blev det först lite jobb, sedan hem och snabbstäda lite. När det var klart så begav jag mig till skogen för att vara barnvakt.

Japp, snart 29 fyllda och barnvaktspremiär... Haha alltid en början:-) Har ju passar henne korta stunder förut, men det har inte innefattat blöjbyten och nattning. Men, är man en naturbegåvning så är man :-)

Nu sover hon som aldrig förr med ny blöja och välling i lillmagen.

I morgon ska jag göra så lite som möjligt, eventuellt en liten tur till Birsta men där går gränsen:-)

Hej hopp!

Fredag

Japp, fredag var det. Har förmodligen gjort samma sak som större delen av Sveriges befolkning har gjort idag. Tacos till middag... Haha vi hade kyckling i för att inte vara helt mainstream;-)

❤ har legat i soffan ikväll och sovit/tittat på tv och jag har tittat på tv. Kändes inte som att jag var så sugen på några större projekt ikväll. Ska ju upp och iväg på jobbet i morgon också så detta känns som en vanlig vardagkväll.

Idag hade vi besök av en minitjej på jobbet:-) Hihi hon är då bara för söt hon med.

Nu blir det kudden!

Solen i morse;

Thursday

Slutspurten på denna vecka är härmed inledd och i morgon är det fredag. Inte för att det direkt innebär renodlad helg men bara den där känslan att det är helg gör ju rätt mycket bara den;-)

Idag har jag jobbat och nu ikväll har jag och P simmat som aldrig förr. Hihi, idag slog vi till på 60 längder. Det är 1,5 kilometer. Har fortfarande lite smått spaghettiarmar men det kan jag leva med:-)

Anledningen till att vi överlevde tror jag var att det inte gick i den högsta hastigheten eftersom det var rätt mycket folk i bassängen. Men vetskapen om att vi grejade det känns ju helt ok. För typ 7-8 år sedan simmade jag mycket och då blev det typ det antalet längder också så det var ett litet tag sedan... :-)

❤ blev brakförkyld:-( Stackarn. Hoppas att jag klarar mig den här gången såsom han gjorde när jag var förkyld vid jul. Annars så vet jag ju vad jag har att vänta mig till veckan... Våga vägra vara/bli sjuk!

Det börjar bli dags för min skönhetssömn nu, man måste ju tydligen sova också. Haha, har varit sjukt trött denna vecka. Tror måndagens maratonjobb sitter i än. Sedan har man ju den där fula ovanan att inte gå och lägga sig i tid... Ändring på det blir det nu:-)

Nattinatti!Bra dag!

Var på ett kanonmöte idag, blir det så bra som det känns så är det fantastiskt:-)

Intressant det här, man har gått och funderat i typ en vecka på om det blir ett bra möte eller ett mindre bra möte och vänt och vridit fram och tillbaka och när det var avklarat så släpper alla spänningar. Nästan så att man fick ont i huvudet efteråt och ville sova:-) Men nu ser jag fram emot april så man får dra igång på allvar med detta:-)

Lunch med C har jag hunnit med också, alltid lika trevligt att surra lite över en bit mat.

Och nu ikväll har kusinvitamin varit hit och fikat.

Full rulle kan man säga. Men en trevlig dag har det varit.

Nu ska jag sova och hålla tummarna flr att ❤ inte blir superförkyld. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk. ;-)

Sömn!

Denna vecka har börjat med långa dagar och brist på sömn. Men det blir såhär ibland och det må vara hänt.

Igår var jag på kontoret och hade ett möte gällande mitt kommande projekt. Det gick bra bortsett från att det blev framskjutet till april. Men blir det bättre för de inblandade så är det helt okej:-)

Det tog ett par timmar och sedan var det dags att bege sig till Östersund. Bra väg och lagom med trafik. Klockan 18 drog vi igång mötet och vi lyckades med besökarekord. Efter förra mötet vågade man ju inte hoppas på att det skulle komma ännu fler, men så fel jag hade. 11 tappra själar blev det till sist:-) Jag är supernöjd! Hehe nu är man full med hopp och tror att det kommer att bli ännu fler nästa gång...

Var hemma strax innan tolv inatt så det blev sängen direkt, hade ju planerat att simma i morse så det blev inte överdrivet många timmars sömn. Men det gick rätt bra att vakna trots allt. Tror det gör mycket att jag vet att jag ska vara där en viss tid och möta upp P. Annars hade nog risken att man fortsatt sova varit stor:-)

Sedan var det dags att jobba igen. Försöker ju få till något per omgående att dra igång så det blir lite fart redan nu, annars får jag ju panik fram till april när jag kan börja med det andra. Har lite på G här och ska börja skrida till verket på lördag:-)

Fick även besök an M på jobbet idag, hon hade med sig fika. Hihi det var trevligt:-) En kopp kaffe och lite surr sådär spontant.

Och ikväll var det årsmöte med den lokala S-föreningen. Det tog typ 2,5 timme inklusive kaffe. Det var intressant det med:-)

Man kan inte påstå att man har lite att göra i alla fall:-) Tur man gillar sånt här. Det enda tråkiga var att huvudet hade slutat fungera redan under eftermiddagen så riktigt i mitt esse var jag inte - men det gick bra ändå. Och nu är det sovdags!

Årets hittills finaste tulpaner står på köksbordet;

One of those days

Vet inte vad det har varit med de sista lördagarna nu men de springer verkligen ifrån mig. Hinner knappt öppna mina blå så har det blivit kväll. MYCKET weird...

Hur som, i morgon är det söndag och bortsett från ett möte på eftermiddagen så är den än så länge ett oskrivet blad.

Jag känner mig otroligt oproduktiv just nu (I know, det är läggdags) men vet inte heller vad jag skulle ha gjort för att inte känna mig oproduktiv. Rastlös kanske är ordet jag söker.

Nu är det jag som ställer klockan och kliver upp i morgon och gör någonting av dagen.

Måste sluta somna på soffan...

Igårkväll var det dags igen. Somnade på soffan och blev väckt vid två av ❤. Då tyckte han att jag borde gå och lägga mig i sängen istället:-)

På jobbet så rullade det på, vi möblerade om lite och fixade nya lampor, blommor och lite annat. Fint blev det i alla fall:-) och sedan fick jag en decimetertjock hög med papper att läsa. Haha, mina ögon gick i kors och när telefonen ringde var jag helt snurrig:-)

Idag är det kanonväder och helst skulle jag vilja vara ute i en snödriva och typ äta apelsin. Så som man gjorde när man var liten. För tillfället väntar jag på någon som vill köpa vår tvättställsblandare och sedan tänkte jag dammsuga och handla. Får se vad klockan hinner bli när det är gjort. Kanske hinner ut en sväng:-)

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Hektiska dagar

Har haft fullspäckat schema igår och idag.

Igår hade vi möte som sagt, med cheferna och ombudsmännen och ordförande. Det gick riktigt bra. Jag är nöjd och cheferna är nöjda:-)

Hela 2013 är planerat och förhoppningsvis drar mitt andra projekt igång ordentligt på onsdag. Känns riktigt bra!

Det jag hoppades på blev till verklighet. Det är tydliga mål och jag vet vad jag ska leverera. Alltid bra att ha ett riktmärke.

Efter jobb och middag var det dags att simma igen. Tog i ordentligt och körde 50 längder:-) Vi kunde med gott samvete klappa oss själva på axeln efter det. Sedan gjorde vi ett litet stopp på solariet också.

Och idag har jag kämpat med att lägga upp alla mina jobbrelaterade siffror på en server. Själva grejen att få dit siffror var absolut inga problem. Men att få till rätt antal var desto värre. Innan det blev rätt kände jag mig stundtals som matadoren i Tjuren Ferdinand... Men skam den som ger sig! - jag fick till det.

Och idag var det ju alla hjärtans dag:-) ❤ och jag var på bio, och vi var inte ensamma:-) Det var trevligt och mysigt och filmen var bra.

Hela jag är supertrött så nu blir det kudden, nattinatti!

@tåget

Sitter på tåget på väg från huvudstaden och har väl typ en timme kvar innan vi kommer fram. Är rätt så trött efter denna dag.

På tåget sitter även min chefer:-) De ska träffa karlarna på min avdelning i morgon och tillsammans ska vi försöka få till någon form av individuella mål för det jag ska göra under 2013.

Jag ser fram emot detta då tydlighet känns som A och O i sammanhanget.

Fick även ett mycket bra besked idag. Vad jag kan förstå så får jag fortsätta ett år till med mitt jobb:-) Känns riktigt bra och framtiden känns inte lika oviss och skrämmande längre. Ibland har man känt att hösten är ett oskrivet blad full med osäkerhet.

För tillfället känns det lite surrealistiskt men vi kommer förmodligen att prata mer om det i morgon. :-)


Helkväll i det blöta

Idag efter jobbet var det dags att plaska igen. Den här gången tog vi sällskap av M och lilla E.

Jag och P låtsades vara båtmotorer och körde förbi äldre damer i bassängen medan M&E plaskade i barnpoolen. Det hela slutade med att vi alla satt i barnpoolen och därefter blev det kaffe och räkmacka hos oss. Hihi, vi var lite smått hungriga efter allt badande:-)

I morgon ringer klockan sådär otroligt tidigt igen. Ska ner till Sthlm och träffa mina kollegor. Vi ses och pratar en gång varje månad för att diskutera var dom varit bra, mindre bra och vad vi hade kunnat göra annorlunda. Den här gången får vi nog en lite uppföljning efter vårt maratonjobb på Arlanda också.

Åker före sex i morgonbitti om tåget går som det ska och kommer hem vid nio på kvällen. Lång dag skulle man kunna påstå.

Nu går faktiskt mina ögon i kors så det ser lovande ut för att snart vara i drömmarnas land:-)

Nattinatti!

På begäran

Mina nya glasögon:-) Haha var ju tvungen att kamma luggen innan jag vågade ta ett kort. Vissa dagar ser man mer ut som en fågelskrämma och vissa dagar mindre ;-)

Här kommer de i alla fall;

Dagen som sprang iväg

Denna lördag passerade i ljusets hastighet.

Jag klev upp pigg och alert, åt frukost och gav köket en omgång på städfronten. Under tiden klev ❤ upp och åt frukost och for iväg med resterna av vårt gamla köksbord och stolar. När han kom tillbaka åkte vi och handlade mat.

Hade ju en plan om att jag skulle städa idag och när vi kom tillbaka från Ica tog jag tag i det.

Så nu är allt rent, sängen är nybäddad och all tvätt är tvättad. Inklusive mina fina handdukar som luddade värre än pappas strumpor när man var liten. (Använde badlakanet en gång och såg ut som en björn efteråt) De var i stort behov av en torktumlare... Kommer att göra ett nytt försök inom en snar framtid:-)

Bortsett från städning och matlagning har jag så gott som inte hunnit med något mer idag. Jo! Har testat mina nya doftljus idag, åhhhh vad gott det luktade! Åt inte upp de heller;-)

Nu är fröken trött och ska sova. I morgon ska jag besöka skoaffären och fråga varför mina skor har gått sönder. Tyckte jag hörde något om två års garanti när jag köpte dom...

En trasig tulpan fick ett litet glas i vårt badrum;

Zombie

Känner mig som en zombie för närvarande.

Jobb hela dagen och efter jobbet möte i tre timmar och därefter middag och surr till 22.30. Det var bättre än lyckat så det var i allra högsta grad värt tiden:-)

Vad jag planerar att göra imorgon? Sova! Sedan ska jag städa, tvätta och elda doftljus för hela slanten. Tänker inte ställa något larm heller, utan sova tills jag vaknar. Är det lördag utan förpliktelser så är det;-)

Idag hämtade jag mina nya glasögon. Testade de lite nu när jag kom hem - kändes lite som en billig fylla. Haha, tänker göra ett nytt försök i morgon. Tror det kommer kännas bättre när jag inte haft linser i en hel dag innan. Blir ju lite svårt för ögonen att justera till sig direkt till glasögon.

Sköna var de i alla fall och jag tror nästan att jag kommer att använda de utanför hemmet också. Vilket inte har hänt på typ 2-3 år:-) Bra investering det där.

Nattinatti!

Fredag!

Den här veckan har rusat förbi och det känns som att jag missat en dag eller två:-)

Igår var jag och P och simmade igen. Man blir verkligen som en ny människa efteråt.

Ikväll efter jobbet är det dags för årsmöte och det ska blir roligt:-)


Dessa ljus luktar så gott att jag vill äta upp dom;

Örnsköldsvik tur och retur

I eftermiddag/kväll var det dags för safari igen:-) Hade bestämt träff med ett par människor på ett café för att prata lite. Det gick bättre än förväntat och de hade i princip redan gjort grovjobbet. Vilket innebär oanade möjligheter för deras framtid.

Fantastiskt hur kämpaglöd kan påverka människor. Att det finns en sådan stark tro på förbättring och förändring att man helt enkelt tar saken i sina egna händer. Det här kan bara bli bra!

I övrigt så jag denna dag gått då fort att jag fick smärre panik när jag insåg att klockan var tre. Skulle ju dra norrut vid halv fyra för att hinna fram i tid. Hade en plan över det jag skulle hinna med idag men det kom folk och sedan fick jag en lista på typ en meter som skulle gås igenom. Och så vidare. Haha, angenäma problem men jag är mindre förtjust i att tappa bort tiden:-)

Nu går mina ögon verkligen i kors. Det innebär att jag måste resa på mig, ta ur mina linser och tvätta ansiktet. Allt detta innan jag kan gå och lägga mig. Konstaterade i alla fall idag att jag sover lite extra i morgon så jag orkar med mig. Den här dagen blev ju en riktig långkörare:-)

God natt!

Tisdag: plaska, jobba och en massa snö.

Idag har det snöat. I mängder. Och förmodligen ingen har missat detta.

Men omg vad det tog tid att gräva fram bilen när det var dags att åka hem från jobbet. ❤ till och med undrade om jag hade kört av vägen när jag dröjde så länge. Ingen avåkning idag, bar 10-15 minuter som gick åt till att få bort all snö.

Tvättade min bil igår så under all snö gömmer det sig faktiskt en ovanligt ren bil. Det ska vi i alla fall ändra på i morgon för på eftermiddagen/kvällen blir det en tur till Örnsköldsvik. Hihi, den fick vara ren i typ 36 timmar - alltid något:-)

I morse mötte jag upp P vid simhallen och för första gången i våra liv plaskade vi runt i Timrås simhall. Vi blev båda två positivt överraskade över hur fint det var där. Stort och fräscht, nästan riktigt mysigt. Hur nu ett badhus kan vara mysigt... Det var i alla fall 87% bättre där än på sporthallen;-)

Sedan var det jobb på agendan. Har även fått en "ny" skärm till datorn idag så nu känns det lite som nya glasögon. Hihi, bokstäverna blev så skarpa att huvudet nästan gjorde ont:-) Det här med upplösning på skärmar är fint det!

Nu ska jag sura lite för all snö och sedan sova. Morgondagen ser misstänksamt låg ut och ännu längre blir den om det fortsätter att snöa såhär.


Kan ju i alla fall låtsas att det "snart är vår"

Söndagsöndagsöndag.

Och i morgon är det måndag. Såklart!

I morgon blir det till att ta itu med allt som blivit satt på paus när jag var borta och jobbade. Min telefon kommer gå rätt varm om jag säger så.

När man har massor av saker på G så är det lätt att man glömmer bort ett och annat. Kalender och anteckningsbok är farligt bra grejer, och jag hoppas att jag skrivit upp allt jag ska göra i morgon. I slutet av veckan kändes mitt huvud helt tappat och jag hade noll koll på saker. Hoppas tankarna hinner falla på plats nu inatt så man är slipad som vanligt i morgon:-) Och vissa saker vet jag att jag skrivit ner så det borde bli bra det här.

Denna vecka ser jag fram emot att simma före tuppen klivit upp på tisdag. Om jag så ska behöva släpa mig själv i nackskinnet:-) Det är ju så skönt att simma! Och om det krävs att man måste göra det astidigt för att slippa vajrar i vattnet så är det ju bara att göra det. Typ.

Det har även flyttat in en krater i min mun. En ovanligt smärtsam sådan. (Googla Afte igen här då). Igår när jag borstade tänderna kom jag åt den och det gjorde så ont att mina knän vek sig. Helt sjukt vad ont det kan göra, inte undra på att man grät när man var liten. Fy fan på ren svenska. Det positiva är ju att efter att det har gjort ondare än ondast så brukar det vända och gå över. Förväntar mig PAIN i morgon och sedan mindre och mindre:-)

God natt på det!

Återigen på vift

Har spenderat dagen och kommer även att spendera morgondagen i Bispgården i politikens tecken.

Ideologier står på agendan och efter en hel dag så är huvudet återigen som mos/bomull.

Medan en stor del av de andra deltagarna tittar på melodifestivalen så har jag gjort kväll. Tänkte försöka sova ikapp lite så pass att jag eventuellt lyckas studsa upp ur sängen i morgon:-)

Har man varken tillgång till tv eller dator kan man ju alltid greja med kort och funktioner...

Fredag!

Bästa dagen!

Efter att ha varit borta på veckorna ett tag nu då kändes det som om jag halkat efter med allt. Linserna som sitter i mina ögon är det sista paret jag har och det var verkligen panikdags att besöka optikern. När jag ändå var där så passade jag på att se ut ett par nya glasögon också. Mina var fyra år gamla och gör mig yr och illamående...

Och så var det håret då - Gud så skönt att se ut under luggen!

Hann med en lunchdejt också, det var trevligt att surra som vanligt:-)

Svängde förbi kontoret också, var tvungen att titta i ett dokument på datorn som jag inte kom ihåg innehållet i:-) Minnet är bra men kort, var det va?

Kvällen har flugit förbi! Och nu är det dags att gå och sova. I morgon ska jag nämligen på utbildning till på söndag. Superintressant, desto tråkigare att jag varit borta så det räcker för ett halvår redan och kommer vara borta den här helgen. Men men, det är ju för en god sak:-)Hittade en lagom stor burk hjortronsylt på Ica idag - mindes även att det fanns en skvätt glass kvar i frysen sedan nyår... Gott!

RSS 2.0