Ny vecka på ingång

Först och främst så vet jag inte varför vissa inlägg och dess text försvinner. Irriterande är det i alla fall.

Med "friskt" menade jag i torsdags att det blev en långpromenad och att man känner att det är en helt annan luft ute nu. Lite höstdoft sådär.

Åter till denna helg: jag följde med mina karlar på jobbet till Ljusdal för att hjälpa till i montern vi hade på en mässa. Mässan handlade om Skogstransporter så det var mycket timmerbilar och tillbehör. Det var riktigt roligt med allt folk! I vår monter hade vi en mindre variant av kran och de som ville fick testa att stapla vedkubbar på tid. Det drog massor av folk:-)

Vi sov över där och det var verkligen en fantastisk omgivning. Fina Hälsingland!

När jag kom hem så var ❤ och jag ut och åt middag. Kändes som ett bra avslut på en lång dag.

Och i morse var jag faktiskt rätt pigg och startade dagen med frukost och en promenad. Blev inget distansrekord idag för jag hade en hel del att göra efteråt.

Typiskt nog smög en jämn och fin huvudvärk sig på mig. Den vill verkligen inte släppa heller så jag är lite less. Var i alla fall på Ica och handlade så vi kunde äta middag. Sedan drack vi kaffe och tittade på tv. Och nu är det ju dags att sova... Fin söndag :-)

Har en ordentlig del att göra denna vecka. Även på kvällstid. På torsdag skulle jag verkligen behöva klona mig själv också. Varför kan man inte båda äta och ha kvar kakan? Haha, jag tycker inte om att missa något. Och jag har lovat att vara med på ett möte i Örnsköldsvik eftersom jag inte kunde vara med i våras. Minns inte vad jag skulle göra då men det känns fel att bryta ett löfte. Men det andra mötet känns även det viktigt att vara med på. Inte lätt alla gånger!

Det ordnar sig nog, det är ju inte direkt så att jag rycker på axlarna åt en sak för att jag deltar på en annan. Jag försöker hela tiden se till att ett möte inte krockar med ett annan. Men ibland kör det ihop sig :-/Jag har en liten blomsterexplosion på uteplatsen;Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0