Huvudvärk...

Så typiskt. Var iväg en sväng på dagen och handlade det jag skulle, sedan får jag hem och tänkte plugga men huvudet ville inte riktigt vara med. Sov en liten stund och när jag vaknade trodde jag att det skulle vara bättre. Men icke. Det var snarare en helt ny nivå på det onda. Nu har jag tagit alvedon och väntar på underverk.

Ska i vilket fall läsa igenom allt minst en gång ikväll oavsett om min huvud vill eller ej.

Håller på att steka fiskpinnar just nu... Middag kan ju vara bra att äta. Och veckans favorit har ju varit just fiskpinnar. Eller favorit och favorit - I brist på idéer kanske man ska säga.

Hej!

God morgon!

Lördag morgon och jag vaknar kl åtta. Inte illa!

Idag ska jag åka iväg och köpa lite saker jag behöver; mascara, byxor och födelsedagspresent till ❤.

Måste tvätta håret idag så det är lika bra att kliva upp nu och sätta fart. Vill ju komma hem i god tid så jag hinner plugga också.

Igårkväll städade jag i nästan två timmar, så nu jäklar är det rent. Sist jag var hemma vag jag på Ikea och köpte doftljus - så nu luktar det fruktigt också :-)

Idag kommer min nya hyresgäst att flytta in. Det känns så otroligt skönt och jag hoppas verkligen att allt kommer fungera bra. ❤ ska träffa henne mitt på dagen idag och först kolla städningen och därefter ge henne nyckeln. Ett bekymmer mindre att behöva oroa sig över.

Upp och hoppa!

Friday!!

Äntligen helg! Men det blir inte så mycket vila för det då tentan är på måndag. Hur som helst, inte en enda dag denna veckan men idag så somnade jag när jag kom hem från skolan. Tror att jag behövde det... Haha, har varit lite trött de senaste dagarna. Men nu så! Nu är jag pigg.

Har kört bil idag!!!! Jag brukar åka hem tillsammans med M i hennes bil efter skolan och igår pratade vi om att köra olika bilar. Vilka vi kört och skulle vilja köra så idag när vi skulle hem sa hon att det var min tur att skjutsa henne :-D Trevlans! Jag är ju en sån som verkligen tycker om att köra bil, det har ju allttid varit en del av mitt liv, bilkörningen. Känns lite tomat att inte köra så mycket men I still got it!

Nu klarar jag mig fram tills att pärlan får komma ut ur idet. Det ser jag fram emot. *bilkörning hela sommaren*

Tror faktiskt det är dags att dammsuga och städa lite så jag har det gjort. Har verkligen skjutit upp det hela veckan nu. Hittade till och med en ihoptorkad spindel i ett hörn igår... Så det går inte att komma undan längre. Haha mina ursäkter har tagit slut!

I morgon ska min nya hyresgäst flytta in i min lägenhet. ♥ får agera nyckelförmedlare. Jag kommer ju inte hem förrän till veckan och jag förstår ju om hon vill flytta in så fort som möjligt. Spännande! Hoppas hon kommer att trivas :-)

Nu DAMMSUGA!

God natt!

Nu ska det sovas!

Är trött som få, men känner jag mig själv rätt så kommer jag ändå att ligga och filosofera ett tag innan John Blund gör mig sällskap...

Har gjort ett konstaterande här precis att april är och kommer att bli en av de mest hektiska månaderna på länge. Men det är mestadels roliga saker. Typ fackliga upptåg och lite jobb på hemmaplan. Idag blev det ett utrikespolitiskt konvent inplanterat också. I Lund av alla ställen. Så långt söderut i Svea rike har jag inte satt min fot. Intressant.

Nu blir det sömn!

Tentapluggat idag

Har spenderat hela dagen på skolan med instuderingsfrågor i högsta hugg. Känns rätt bra, tror vi har ett bra grepp om det mesta. Fick några uppenbarelser idag som gav oss en större förståelse.

Har varit trevligt idag med alla gratulationer, det har plingat i mobilen hela dagen. Det finns så många snälla människor! Stort tack :-)

Mamma skickade ett kort på posten också. Snälla mamma❤

28...

... långa år. Men som passerat med ljusets hastighet. Det är verkligen som man fått det berättat för sig - det går bara snabbare ju äldre man blir...

Men inte gråter jag för det, har fantastiska vänner runtomkring mig, fantastisk pojkvän som står ut med mina studier och en familj som finns där.

Tack för att ni finns!

Lilltjejen som gick och blev vuxen:

Vart är världen på väg?

Mycket debatter och diskussioner på flera plan just nu. Känns lite som att den politiska debatten flyttat in i mitt vardagsrum (som jag för tillfället inte har).

Svenska Transportarbetareförbundets beslut att utesluta aktiva Sverigedemokrater är en sådan sak. Självklart har jag upplevt andra debatter i mina dagar också men nu känns det som att det verkligen är "nära".

Jag blir så upprörd av allt snack som florerar både här och där. Alla har rätt att tycka som de vill. Det är väl ändå en av grundbultarna i demokratin? Om inte så måste alla böcker jag läst i ämnet vara fejkade...

Jag kan förstå att SD blir upprörda över vårt val, men det är lite samma sak som att vi blir upprörda av deras politik. Alla kan inte ha samma åsikter om allt. Faktiskt. Så har det väl nästan alltid varit.

Här om dagen kände jag att det var lite spännande att ämnet debatterades i olika former av media - Nu är jag mest orolig över vad detta kan komma att leda till.

Såg en proposition förut skriven av en SD- politiker som behandlade ämnet och syftade indirekt på Transport och tecknandet av kollektivavtal med företag. De föreslog ungefär ett lagförslag gällande att om vi ska få ha rätten att teckna avtal måste vi säkerställa att alla får gå med och bli medlemmar.

Men då blir ju min fråga - de som inte vill vara med då? Det är väl allmänt känt att det finns människor som inte vill vara med i ett fackförbund.

Vad slutet på detta kommer att bli det vet nog inte ens de högre makterna...

Tack och god natt. Nu fyller jag år också...

Beautynista

Tidig födelsedagspresent

Snälla Mariola överraskade mig idag med ett paket, kaffe och en blåbärsmuffin.

Blev ett bra avslut på en minst sagt ovanlig dag :-)

Innehållet i paketet;

 

Mot skolan!

Idag blir vi förhoppningsvis klara med instuderingsfrågorna. Sedan är det bara att försöka få in all information i skallen.

När jag klev upp förut så var det faktiskt sol men nu är det tyvärr mulet. Men fortfarande 9 grader varmt :-)

Ha en trevligt dag!

Sovdags!

Men först tömma huvudet lite.

Efter min framfart i garderoben blev det två tvättmaskiner också. Och middag förstås.

Man blir trött av att plugga ( tro det eller ej )så när jag kommer hem från skolan blir det inte mycket gjort. Har i alla fall lyssnat på Kents nya singel och fasen vad bra den var. Blir till att lyssna på den ordentligt vid nästa tågresa.

Har några dagens i mitt huvud som jag tänkte dela med mig av...

• Dagens fail - Råkade tydligen fylla i e-biljett för egen utskrift sist jag bokade tågbiljetter. Vilket betyder att jag får ett mail ca 1 vecka innan varje resa som jag måste skriva ut. *suck*

• Dagens grubbleri I - CSN, dock inte i samma utsträckning som igår.

• Dagens grubbleri II - Att jag kommer få ett nej på en förfrågan till en riksdagsledamot till Ungdomsforumet.

• Dagens "jag vill" - Vill vara på fler än ett ställe. Skulle kunna få jobba lite nu och senare under månaden om det hade passat med mitt schema.

• Dagens synd - Gratis kanelbulle på skolan... Kan ha slunkit ner en i min mage.. Kan ha :-P

• Dagens verktyg - Google. Hade jag haft en polygrip hade det varit den då jag skulle behöva en för att rensa handfatet.

• Dagens middag - Fiskpinnar (igen). Varför har jag inte ätit det på flera år?!??!

Sådär! Har säkert glömt något men det må vara hänt. I morgon blir det tentaplugg igen plus att jag ska fixa brevet till CSN och ett annat brev om ett kvittoutlägg.

Nattinatti! ❤

En städad garderob = nya Traderaannonser

Fick ett ryck när jag kom hem från skolan och rensade ur min garderob lite. Har lite kvar men det är ju alltid en början. Det hela resulterade i alla fall i tre nya annonser på Tradera och en Icakasse full med skrot. Skrot i den meningen alltså kläder som har sett dagens ljus för sista gången. Att man sparar vissa saker. Jisses!
Vissa saker använde jag intensivt under typ förra hösten och vintern men inte efter det.

Borde fixa lite middag nu men jag blev slö och toktrött.

Återkommer senare!

Good morning!

Är på väg till skolan nu, jag och M ska försöka reda ut våra problem med CSN. Ringde dit igen och de gav mig ytterligare information om att man även ska bifoga sin sista lönespec. Tänk om jag inte hade ringt en gång till? Varför kan man bara inte få all information på en gång????!!!!

Ja ja man får vara glad att man faktiskt ringde en gång extra.

Sedan ska det pluggas, jäklar i min låda. :-)

Idag har jag faktiskt riktig vårjacka på mig, det var 9 grader i skuggan när jag klev upp. Kommer ju att svettas i kappan.

Ha en trevlig dag!

En dags pluggande till ända

Har hunnit varit på Ica och åkt hem och lagat mat. Och ätit den förstås. Nu blev jag trött så en powernap skulle inte sitta helt fel. Men jag ska försöka låta bli.

Idag har vi lyckats besvara 15 instuderingsfrågor och det var långt över förväntan. Bra gick det också så jag är mer än nöjd med dagen.

Nu blir det diskning!

God morgon!

Nu är det verkligen dags att kliva upp. Hungrig är jag också.

Jag hör fågelsång när jag ligger i sängen, hur trevligt är inte det? Tror faktiskt att det börjar bli vår nu.

För övrigt så tror jag att detta är mitt tvåhundrade inlägg. En milstolpe med andra ord. Förr tyckte jag inte alls att det var roligt att skriva så här, men nu finner jag det ganska roande.

Denna vecka kommer bli stora pluggveckan. Tentan är om en vecka så det blir några dagar med näsan i böckerna. Blir fint det.

Fyller även år denna vecka. Och ❤ med. Vi fyller nämligen år på samma dag. Det tycker jag för övrigt är rätt unikt. Jag vet inte många personer som fyller år samma dag som mig. Roligt är det iaf :-)

Nu blir det upp och hoppa!

Skulle sova - men...

... hittade intressanta diskussioner om mitt fackförbunds beslut att utesluta aktiva Sverigedemokrater.

Det är en debatt som kommit till ytan nu, trots att det inte är dagsfärskt från Transports sida. Det är ett beslut som tagits då vi anser att det inte är förenligt att bedriva aktiv partipolitik i Sverigedemokratisk anda samtidigt som man är medlem i ett förbund som har en helt annan ideologisk värdegrund.

Personligen ser jag inget konstigt i det då vi helt enkelt inte har samma värderingar om människor exempelvis. I en kommentar jag såg i ett inlägg på en blogg var det en Sverigedemokrat som skrev att de visst står för allas lika värde och solidaritet osv. Men är det verkligen så? På riktigt? Det skulle ju alltså betyda att hela partiet är missförstådd, samt alla andra liknande partier. Har mycket svårt att se det.

Som sagt, ett fackförbund är en förening och det finns olika krav för att vara med i en förening. Samt att det är upp till föreningen själv att avgöra vad dessa krav/kriterier är och bör vara.

Kommer att följa denna debatt med stort intresse. Men först ska det sovas.

God natt!

Tröttkeps

Jisses vad helgen passerade snabbt!

Idag har vi planerat Ungdomsforumet och det känns som det bara är vissa finjusteringar kvar, sedan är det bara att köra.

Jag var tillbaka i min lilla bunker strax innan fem och jag tvärslocknade på tre röda efter att jag lagt mig ner. Hysteriskt trött ned andra ord. Vaknade till liv igen vid åtta och insåg att jag varken ätit middag eller hade något att äta. Borde ha varit på Ica men jag orkade tyvärr inte. Det går bli i morgon istället.

För tillfället har jag starka funderingar på att gå och lägga mig redan nu. Ska tillbringa hela morgondagen på skolan och sätta igång tentapluggandet. En vecka kvar i morgon...

Taxi + gps = skogsväg

Det blev lätt årets intressantaste taxiresa när jag kom till Centralen. Haha, jag fnissar fortfarande bara av tanken. Ungefär vid Stockholms Universitet hade chauffören hittat adressen. Men gps:en gav tydligen honom en nååågot missvisande vägbeskrivning. Hade vi haft en traktor eller ett flygplan hade vi kommit rätt.

Efter att jag guidat honom ur skogen till det som faktiskt var en väg med hjälp av min telefon så kom vi fram. Han bad om ursäkt ett antal gånger så han skämdes nog :-P

Nu har jag bäddat ner mig och ska sova. Är trött som tusan då det varit en riktigt lång dag. Känns lite som att jag varit över halva Sverige idag. Hoppas även att min telefon ställer om sig inatt och att larmet går i gång rätt tid. Skulle bli lite matt om jag vaknade en timme för tidigt. Hihi.

God natt!

Bispgården avklarad --> Stockholm

Har som sagt spenderat hela dagen i Bispgården med möten. Det var bra diskussioner och intressanta beslut. Tar med mig nya uppdrag och utmaningar därifrån. Den kommande framtiden ser riktigt spännande ut.

Nu är jag på väg till Stockholm igen. Kvällens slutdestination är Åkersberga. Den övriga gruppen som jag planerar ungdomsforumet tillsammans med är redan där men då jag hade möte idag så ansluter jag när jag anländer.
Så morgondagen kommer också att bli intressant.

När jag åkte upp till Sundsvall i torsdags fick jag ju åka det nya tåget SJ har skaffat och tro det eller ej men det är även ett sådant tåg denna gång. Helt ok, men det känns inte lika tryggt att sitta på sätet som i ett X2000. Det är mer luftigt och på det lilla bordet bredvid sätet kan man ju som tjej ställa sin väska. Som någon annan i sin tur mycket enkelt kan stoppa ner handen i. Men bortsett från det så känns det helt ok.

Nu ska jag vila lite och ringa till mamma.

Hej hopp!

Soooova!

Har haft en heldag på vift idag så nu är jag helt slut. Har varit till stan en snabbis, på Birsta inkl Ikea och Härnösand. Avslutade det hela med middag med tjejerna plus kusin vitamin. Nu är det hög tid att sova så man orkar upp i morgon. Ska på representantskapsmöte i Bispgården i morgon och kommer åka kvart över sju. Sedan blir det Sthlm igen på kvällen.

Nattinatti!

CSN...

Efter lite räknande har jag konstaterat att jag kommer att behöva betala tillbaka åtminstone tiotusen. Suck. Men, men det hade ju kunnat varit värre.

Den knappt talföra unga tjejen jag talade med hade ingen bra förklaring till hur man hade kunnat undvika detta. Jag frågade om man skulle ha bett sin arbetsplats att vänta med utbetalningarna av semesterersättningen samt slutlönen till januari åter efter. Till svar fick jag att det skulle man ju ha kunnat göra... Sedan tillade hon att " men så här blir det för alla".

Okej... Men vore det inte trevligt att arbeta förebyggande för att undvika att "alla" får ett återkrav? Bara en tanke som dök upp i mitt huvud.

Nu blir det diskmaskinsjakt i Härnösand!

Presentkort och god mat

Idag ringde det en kvinna från Mecenatkortet och berättade att jag vunnit veckans apptävling. Med andra ord 500 spänn hos nelly.com. Sweet bananas! Ytterst sällan jag vinner i tävlingar jag deltar i.

Känner mig åter som en människa efter lite sömn. När ❤ kom hem så lagade jag mat. Det blev Västerbottenpaj och hemfiskad lax till det. Smaskigt! Tur pappa har vänner som fiskar.

Nu har vi båda lagt oss i soffan. ❤ har somnat och jag överväger att plocka in disken i diskmaskinen. Ett sista ryck innan jag bäddar mer mig för natten.


Dagens middag;

Sweet!

Total utmattning fungerade bra på blodtrycket :-) Nu var det mycket bättre så jag behöver inte bekymra mig om återkommande läkarbesök. Härligt!

Har bäddat ner mig i en renbäddad säng nu. Fasen vad skönt. Nu ska det sovas i alla fall till 17.00. ❤ är på jobbet och jag skickade med honom en liten inköpslista till Ica. Så han kommer nog hem lagom tills jag planerat att kliva upp.

Tack och god natt! Eller dag kanske passar bättre ;-)

Tänjer på gränserna

Det här dygnet blev lite av ett experiment. Jag höll mig vaken hela natten i väntan på tåget 06.23. Jag och snälla M i min klass satt på McDonalds och surrade och underhölls av diverse människor. Har sovit två timmar på tåget nu och känner mig som en levande människa igen.

Hur som helst så gick det över förväntan på Café Opera. Vi lyckades gå vidare till final!!! Fråga mig inte hur det gick till men we made it:-D
Skakade som ett asplöv under alla våra moment och när jag skulle ta en basilikakvist slutade det med att jag fick ta typ hela handen för att få ett grepp om bladen. Scenskräck?? Oja, bigtime!

Nu är det bara att ladda inför finalen som kommer art ta vid antingen nästa onsdag eller veckan därpå. Då kommer jag att gå från asplöv till skallerorm i min knäveck ;-)

När jag kommer till Sundsvall blir det vårdcentralen på direkten, hoppas jag har blodtryck som en halvdöd så de blir nöjda. Känner mig helt avslagen så det ser ju ljust ut.

När jag väntade på tåget förut läste jag SvD och hittade en liten text om studenters ekonomi. Inte så konstigt att man vill jobba lite extra. Plus att de har gjort den beräkningen på studenter med fullt bostadsbidrag... Tog en bild som finns längre ner om ni inte orkar läsa i tidningen.

Läste ytterligare en intressant sak också. ICAs "nya märke" Ica Basic är tydligen euroshopper i nya kläder (förpackning). Inte för att jag har så speciellt mycket emot Euroshopper men jag hade inte gråtit över att få ta del om den informationen.

Nu ska jag lyssna på Gotye och invänta tågets slutstation.Från SvD:


https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/757543/images/2012/pic_195003648.jpg" class="image">

Café Opera ikväll

Ja vi får se hur det går. Konkurrensen verkar vara riktigt hård. Hihi, men vi ska göra så gott vi kan.

Håll tummarna för SöderS!

Hmm...

Igår gick det verkligen inte att somna. Vet hur många gånger jag vände på mig och snurrade runt. För många gånger helt enkelt. och jag kan verkligen inte påstå att jag var pigg i morse.

Nu är jag i alla fall på väg till skolan. Vi börjar om en timme men det är lika bra att åka när man ändå är klar. Annars sommar man väl sittande någonstans.

Finväder är det i alla fall idag! Soligt och varmt. Härligt :-)

Ha en underbar dag!

Upp som en sol och ner som en sten

... kanske inte riktigt såå illa :-)

Kunde till slut logga in och se min skattestatus och det går bra ut. Inget minus tack och lov. Men sedan ringde mamma och berättade att jag fått brev från CSN och att de vill att jag redovisar min inkomst för 2010. Saken är ju att jag jobbade fram till augusti det året och fick ju lön därefter också. Minns att jag till och med ringde och pratade med CSN just om den saken. Ville att det skulle bli rätt med andra halvåret av '10.

Bad de föra in i systemet att jag skulle hamna en viss summa över det tillåtna och jag fick även mindre pengar per månad det halvåret. Så egentligen borde det inte vara något problem. Men den som lever får se.

I morgon har vi seminarium kl 10. Sedan ska jag hem och vila. Kvällen kommer spenderas på en scen på Café Opera. Sista stället jag trodde jag skulle hamna på i denna stad i alla fall... Har blandade känslor inför det men det kommer nog gå bra. Har fått med mig lite moraliskt stöd från mina klasskompisar så det känns tryggt.

Halv sju på torsdag morgon ska jag åka hem till Sundsvall. Har ju som sagt en tid på vårdcentralen klockan 11. Kommer somna på tåget innan det ens lämnat centralen. Men hellre det än att få en ny tid någon gång i mitten på april. Speciellt då de vill kolla mig varje månad ett tag framöver.

Sedan ska jag hem till ❤ och sova som en dåre. Längtar redan.

På lördag är det avdelningens representantskapsårsmöte. Detta sker i Bispgården så det blir en liten dagsutflykt. Det mötet ser jag fram emot. Plus att vi ska träffa de andra avdelningarna också inför den kommande sammanslagningen. Det verkar stå stilla i diskussionerna men man vet aldrig vad som kan komma att hända.

Sedan var det bara söndag kvar då denna vecka. Då är det planeringstillfälle nummer två inför ungdomsforumet i Åkerberga. Det ska också bli intressant. Snart bara två månader kvar tills det är dags.

Busy as usual, men med saker jag gillar att göra :-)

God natt!

Tisdag

Idag har det varit en intressant dag. Först lyssnade vi på en man från Utrikesdepartementet som pratade om rektyrering och i samband med det fick vi frukost också. Sedan var det en mässa på skolan som vi var och kikade lite på. Därefter satt vi och diskuterade lite inför morgondagen. Vi har seminarium i morgon så det gäller att vara förberedd.

När vi var klara med det gick vi och åt lunch och sedan var det ju så gott som dags för föreläsning. Det var den sista föreläsningen på denna kurs. Shit vad tiden går snabbt. Nu efter detta är det ju bara halva B-kursen kvar! Sommarlovet knackar nästan på dörren. Och jag får snart flytta hem! ♥

Höll nästan på att somna idag, vet inte om det är för att det blev en ovanligt lång dag eller om jag sovit för lite. Kan vara en fin kombination av båda... Ska försöka sova tidigt ikväll för kommande dygn kommer sannerligen bli en utmaning.

Överallt på Facebook står det om skatten och att det går att se deklarationen nu. När jag skulle logga in och kolla hur läget såg ut är det typ överbelastat... Typiskt. Får göra det lite senare då. Så länge man inte hamnar på minus är det ju bra, men lite plus är ju alltid välkommet.

Nu ska jag vila lite!

Bilder

Produktivitet

Vi blev så gott som klara med vårt grupparbete idag. Härligt!

Tror även det var alla väder man kan tänka sig idag: snö, regn, hagel, sol och storm. Minnesvärt.

Var lite trött idag när jag kom hem. Blev en lite powernap som var välbehövd. Sedan blev jag pigg och lagade middag. Det blev jordärtskockspure och lever. Det är banne mig gott! Det var otroligt länge sedan jag åt det så det kan också vara en bidragande orsak. Men det blev inte lika gott som när mamma gör det. Hihi, det är sällan det blir det. Mammas mat är något speciellt.

Längtar hem fruktansvärt mycket nu. Vill träffa ❤ och min familj. Och mina vänner. Har antingen smsat eller pratat med allihop de senaste dagarna och då saknar jag de ännu mer. Det är ju bara några dagar kvar tills jag får åka hem men ändå. Och när ❤ säger att det är tomt hemma utan mig vill jag åka hem ännu mer. Min fina älskling.

Träffade en trevlig dam

... på busshållplatsen, hon frågade hur man kunde vara sådär fin i håret trots allt hagel. Hon gjorde min dag. Tack snälla människa!

Nu blir det skola resten av dagen :-)

Ny hektisk vecka på ingång

Då har ännu en helg passerat, fort gick det den här gången också.

Idag var jag ute på en promenad i det sköna vädret. Det var 10 plusgrader men tyvärr ingen sol. Väl i kassan på Ica insåg jag att jag glömt köpa frukost. Så typiskt mig, glömma det viktigaste. Blir Ica en sväng i morgon också.

På morgondagens schema står grupparbete inför seminariet på onsdag. På tisdag ska vi först på frukostseminarium och lyssna på UD tror jag det var. Därefter lite mer grupparbete om vi inte blir klara i morgon. Efter det är det föreläsning.

Onsdag innebär seminarium kl 10 och egentligen hemfärd. Istället ska jag åka på torsdag morgon. Bartendertävlingen är ju på onsdagkväll... Oroar mig otroligt mycket över läkarbesöket på torsdag. Om jag hade högt blodtryck när jag var nästan nyvaken, vad kommer jag inte att ha efter att ha varit vaken i över 24 timmar? Jag får väl förklara situationen.

Känner mig även stressad rent allmänt för tillfället. Är det inte det ena så är det det andra. Och så en tenta på det. Tentan kan man ju i alla fall påverka genom att plugga ordentligt. Vilket vi har planerat att göra också :-)

Onsdagen är bortom min kontroll. Men jag överlever nog.

Nu ska det tvättas ansikte och borstas tänder!

Nattinatti

God morgon!

Nu är det frukostdags. Och därefter blir det en promenad till Ica, kylskåpet gapar tomt.

Resterande delen av dagen kommer att gå åt till att plugga. I massor.

Hörde en låt i fredags som jag fruktansvärt bra, kom att tänka på den igårkväll. Hade ingen aning om vilken artist det var osv, bara ett par textrader som jag kom ihåg. Men tack vare youtube och lite detektivarbete så hittade jag den. Fantastiskt!

Gotye - Somebody I used to know

Rekommenderas starkt!

Ha en trevlig dag!

Jag lär migDen bilden här har jag på något vis lyckats göra i paint. Klappar mig själv lite lätt på axeln för jag är riktigt stolt. Är helt off när det kommer till bilder och dator. Att fixa i mobilen det kan jag, detta är en helt ny grej. 

Hur som helst, detta tog mig hela dagen att hitta. Tröjan är från Weekday och skorna från Scorett. Fina! Min stortå...

har fått veta att den lever idag... Har sprungit runt i stan i ett par timmar idag. Är äntligen på väg hem nu. Att hitta ett par skor på Scorett i rätt storlek var inte det enklaste. Men till sist så lyckades jag. De fanns i den tredje butiken jag var in i. Skam den som ger sig.

Tror för övrigt att hela Stockholm var ute och shoppade idag... Shit vad folk det var. Men jag fick tag på det jag var ute efter.

Nu ska jag hem och äta!

Lördag!

Sov till tio, åt frukost, duschade och for iväg och knäppte kort till körkortet. Ser ungefär ut som en hund. Fint, men jag har ju 10 år på mig att vänja mig...

Nu är jag på väg in till stan för att dricka kaffe med tjejen som ska blanda drinkar med mig. Fika sällskap - hör till ovanligheterna.

Sedan blir det en jakt på ett par skor.

Hej!

Sovmorgon!

Ska gå och lägga mig nu och i morgon tänker jag sova tills jag vaknar.

Tjocksockarna är på och de enda felen är att jag inte är i Sundsvall och att dunen i täcket skulle behöva skakas till rätta. Meen, man kan ju inte få allt här i livet ;-)

Det gick bra att jobba ikväll, det var arter work och vi plockade glas och fyllde på med dryck. Var klar vid halv tio.

Väl på tåget var det någon trött jäkel som drog i nödbromsen på centralen så tåget blev stående i närmare en kvart. Vilket gjorde att jag missade bussen och fick stå och vänta idag igen. Så typiskt att när man slutar tidigt så ska det strilas på så man kommer hem samma tid som om man slutat som vanligt. Den där Murphy...

Men, men, det är väl sånt som händer.

Tack och godnatt!

Fredag!

Var otroligt seg i morse. Slut som artist. Sedan for jag på skolan. Hade näst sista föreläsningen på detta moment. Det går så fort.

Efter en kaffe kände jag mig aningen piggare men bara man får upp farten så borde det ordna upp sig.

Nu sitter jag på tåget in mot stan, börjar jobba kl fem så jag tänkte äta något så jag överlever kvällen.

I morgon får jag sova! Tänkte även åka in till stan en sväng och kika på skor. De där vårskorna jag planerat att köpa var obekväma så det blev inget köp. Sedan ska jag eventuellt träffa den andra tjejen som ska vara med i bartendertävlingen.

Och hur jag ska göra med det vet jag inte, måste hinna till vårdcentralen kl 11 dagen efter. Att ha varit vaken ett dygn innan tror jag inte är någon succé... Klona mig till två? Vore perfekt!

Är hur som helst väldigt uppstressad över det just nu.

Well, well, det löser sig säkert.

Hej hopp!

Steve Schapiro och yrkesmilitär

För att sammanfatta min kväll lite snabbt. Världens coolaste snubbe! Steve Schapiro alltså.

Är riktigt trött nu, bara en dag till sedan får jag sova.

Har skrattat ordentligt idag, hade riktigt roligt på föreläsningen. Till å med läraren skrattade. Sedan när jag jobbade körde vi två soptunnor mellan ett par automatiska dörrar. Hur nu det kan vars hysteriskt roligt det är en lång historia... Men roligt var det i alla fall.

I morgon är det skola igen så nu ska det sovas!

God natt

God morgon!

Nu är det dags att vakna till liv igen, har sovit som en stock. Men jag vaknade av klockan så det var ju bra.

Klockan tio ska jag vara på skolan för att börja smådiskutera kommande seminarium. Lika bra att börja i tid.

Sedan är det föreläsning i två timmar och därefter ska jag skynda mig in till stan för att jobba.

Men först av allt blir det dusch.

The Ironlady - bra film

Hann med att se den ikväll, skönt med lite annat än plugg. Den var nästan lite sorglig på grund av att hon såg sin avlidna man i vardagen. Fick mig att tänka på min farmor bland annat. Min farfar dog för ett par år sedan och visst tänker man på var sorgligt det måste vara för farmor att bli själv men filmen förstärkte det hela ytterligare.

Tänk att leva ett helt liv med en person, alla minnen som man skapar, vardag som fest. Och sedan avlider den personen. Hur går man vidare? Det måste vara en riktigt stark prestation och jag beundrar människan för dess egenskaper.

Det kommer säkert en dag då man står inför samma upplevelse och hur man går tillväga uppenbarar sig säkert.

Djupa tankar av en intressant film...

Hur som helst!

Har blivit lite smått övertalad att ställa upp i en tävling för skolans räkning. Det är en bartendertävling där jag och en till tjej ska försöka göra vårt bästa. Eventuellt att det går att boka om min tid på vårdcentralen, annars blir det en lång dag. Ska kolla utsikterna för tåget i morgon.

Nu ska jag göra ett försök till att sova!

Läsdag

Har läst, läst lite till och avslutar med lite till läsning. Huvudvärk? Ja lite...

Ska ta en huvudvärkstablett och göra ett sista ryck nu. Skulle verkligen vilja hinna med att se Ironlady innan jag somnar.

I morgon är det dags för skola igen. Och därefter ska jag jobba. På fredag ser det likadant ut.

I helgen däremot ska jag ta det lugnt. Första gången på länge. Ska tvätta, plugga och ta mig en tur till simhallen. Som jag längtar!

Nu; läsa!

Nyvaken

Ställde inget alarm igår, tänkte att jag skulle sova tills jag vaknar. 8.30 är en helt okej tid, så nu anser jag mig själv vara utvilad.

Ska äta lite frukost nu och sedan gå till posten med ett paket som ska postas. Borde ha skickat det igår men jag glömde det. Även solen har fläckar.

Hoppas det är fint väder ute (har inte dragit upp rullgardinerna än) så man blir lite extra pigg av det.

Rise and shine!

Vila!

Tog mig en powernap på ett par timmar tydligen. Men det var välbehövligt, sådan sällan skådad trötthet. Vaknade helt utsvulten så nu har jag ätit middag och blivit människa igen.

Idag kom resultatet från förra tentan - Check!

Såå otroligt jäkla skönt om jag ska vara ärlig! Första delkursen på Statsvetenskap B, så nu är det bara resten kvar. Det är alltid bra med lite motivation såhär ett tag innan nästa tenta.

I morgon har vi ingen föreläsning så jag har planerat att inte göra någonting. Förutom att läsa då. Tänkte först om jag skulle åka och simma, men med tanke på hur jag känner mig så bör jag nog ta det lugnt. Ska ju jobba torsdag och fredag här nere så att vara lite piggare skulle ju inte göra någon skada. Varje månad blir det samma sak, i början ser månaden helt okej ut, några saker inplanerade och inget mer med det. Men ungefär vid den här tiden har återstående delen blivit proppfull med aktiviteter. Jag vill absolut ha saker att göra, är snarare förundrad av fenomenet. Att det alltid blir samma sak, även om jag tänkt att kommande månad ska bli lite lugnare.

Ja, ja, skam den som ger sig. Det är sömnen som talar, eller bristen på den.

Har i alla fall många roliga saker på gång framöver. Dagarna, veckorna och månaderna passerar och snart är det maj och jag får flytta hem igen inför sommaren. ♥

Framme i huvudstaden

Nu sitter jag på pendeltåget, ska hem och dumpa väskan och sedan åka till skolan.

Höll mig otroligt nog vaken på tåget, plus att jag plöjde 60 sidor i en bok. Precis så många jag hade planerat att läsa. Härligt! Däremot känner jag alldeles snurrig i huvudet just nu. Måste äta mat och sova. Blir nog en powernap i eftermiddag efter skolan.

Det är även vårväder i Stockholm:-D Varmt och skönt och lite sol. Sedan kan det vara så att jag har lyssnat på Euphoria ungefär hela vägen hit på tåget... Bra låt!

Hej!

@tåget igen

Då var det en ny dag igen. Kan inte påstå att jag var pigg i morse. Tur att mamma ringde och väckte mig, annars hade jag nog sovit än...
Tycker lite synd om ❤ också, han måste ju kliva upp astidigt och skjutsa mig till tåget. Han får gå och lägga dig tidigt ikväll :-P
Det ska jag göra. Det är ett som är säkert.

Nu har jag mailat en protokollkavalkad till avdelningen. Äntligen är det klart! Mycket omkring ett årsmöte. Har nog aldrig haft så många bilagor nånsin. Finns en första gång för allt.

Nu har jag inte längre någon anledning att undvika att läsa.. Så det blir fram till att ta fram boken och sätta fart. Och försöka att inte somna :-)

God morgon!

Tröttkeps

Det blev en låååång dag idag. Som så många andra dagar.

Men det har varit en lärorik dag på flera sätt. Efter att jag fått i mig lite middag blev allt mycket bättre. Tänk vad lite mat kan göra :-)

Fyndade även ett par Tigerjeans för 400 spänn nu ikväll. Hoppas att de sitter bra. Ordinarie pris var 999 så 60% rabatt var ju inte helt fel!

Nu ska det sovas, klockan ringer 04.00 i morgon:-)

Bra dag!

Nu är det fikapaus, har lyssnat professorn i Statsvetenskap nu innan kaffet. Det var intressant att lyssna på.

Det mest revolutionerande idag var ett samtal jag fick i eftermiddags. Kan mycket väl vara det jag jobbat mot under dessa år. Enda problemet är att man inte kan dela sig i två och vara på två ställen samtidigt. Detta tåls att tänka på. Mycket.

Nu drar mötet igång igen:-)

God morgon!

Sitter och väntar på bussen nu. Ska ju som sagt på möte idag.

Är en aning sliten idag då jag jobbade till efter elva igår kväll. Men det var rätt lugnt så vi var klar snabbt. Min kära vän M jobbade också igår så när hon hade slutat kom hon till jobbet och väntade på mig så jag fick skjuts hem. Tack!

Det ska bli spännande idag med de som ska komma och prata. Alltid trevligt med lite variation.

Ha en trevlig dag!

Sunday!

Börjar inte jobba förrän kl 18 idag. Tur är väl det för jag har fått en fin liten huvudvärk.

Hittills har vi varit på Ica en snabbis för att köpa oxfond, hjälpt ❤ kompis att starta bilen och medan jag solade så tvättade han bilen. Men nu har jag lagt mig ner och ska vila lite. Hoppas på att huvudet ska bli som vanligt igen.

I morgon blir det fullmäktigemöte hela dagen. Det ska bli intressant. Kommer även en professor i statsvetenskap som ska prata om framtidens skola. Mycket intressant!

Men nu; vila!

Nerbäddad

Nu är jag nerbäddad, av ❤ till och med. Gulligt!

Har tittat haft arga snickaren-maraton ikväll. Det är helt otroligt vad folk renoverar! Och åt helvete också. "vaddå vi rev ut allt i hela huset för vi skulle renovera..." sedan står det stilla. Jag blir helt stum. Stackars människor runt om i detta land. Kan-själv-principen funkar tyvärr inte alltid...

Tur man kan kolla på hur det har gått efter programmet också. I de flesta fall har de återfått förståndet eller vad man ska kalla det och insett att en vanlig arbetande människa inte hinner helrenovera ett hus på 3 veckor.

Jag lyckades även att hålla mig vaken och inte somna. Kan ha berott på förundran blandat med chock över människorna :-)

När jag klippte mig förra veckan så berättade min frisör att Fudge hade kommit med ett nytt silverschampo som hon använde i mitt hår. Efter endast en användning blev det en riktigt fin färg så jag Googlade fram det idag. Och skickade efter det också. Så nu jäklar ska det tvättas hår! :-P

Nu går ögonen i kors här... god natt!


Snart i ett hår nära mig;

Färdigjobbat för idag

Gick ju hur bra som helst det där! Men nu är jag lite trött i luvan. Tar på krafterna att jobba långpanna när man är lite rostig. Förr klarade man ju 17 timmar utan större problem. På den tiden var det inte heller speciellt svårt att kliva upp dagen efter och börja tidigt. Men nu börjar ju tant bli till åren... Haha nej då, men när man inte jobbar så ofta så blir man ju självklart ovan.

Det var en jämn ström av människor som kom så det blev aldrig någon riktig rusch. Men det flöt på rätt bra.

Nu har jag satt mig i soffan och tänkte försöka att inte somna här. Har ju en dålig ovana att göra det.. I morgon har jag planerat att ta en liten promenad till solariet och försöka få någon annan färg i ansiktet än filmjölksvit. Såg mig själv i ett osmickrande ljus och blek var bara förnamnet. Längtar till sommaren också, då man kan ligga och sola (köpte ju en solstol i somras för det ändamålet).

Nu blir det tv! :-)

Gooooood morgon!!

Upp och hoppa, in i duschen och iväg på jobbet!

Har i alla fall öppnat mina blå. Alltid en början :-) ❤ sa igår att han kunde skjutsa mig så det är ingen superstress. Lite halvskönt att ha god tid på sig och slippa stressa som en dåre.

Igår gjorde vi inte speciellt mycket, typ käkade och kollade på tv. En lugn och skön fredagskväll helt enkelt.

Nu är det dags att starta dagen!

Har sagt det förut

... och jag säger det igen - att läsa på tåg är verkligen the shit. Har plöjt klart en bok nu. Utan att somna en enda gång! Nästan rekord.
Bra var den också, fick till och med ett hallelujamoment. Alltid lika trevligt.

Nu är det mindre än en halvtimme kvar tills jag är framme. ❤

I morgon ska det jobbas, i 11 härliga timmar. Det ser jag verkligen fram emot. Saknar mitt gamla liv såhär mellan varven och då är jobbet ett ypperligt tillfälle att få återgå till "det gamla vanliga". Plus att det är skojigt också att träffa alla :-)


Fredag

Har hunnit med ovanligt mycket idag. Upp okristligt tidigt och iväg till skolan. Efter seminariet blev det en spontanfika med några från klassen, sedan hem med planen att packa väskan. Fick någon form av ryck där och bäddade rent i sängen, dammsög och städade toaletten. Japp, det är sant!

Efter jag hade fått i mig lunchen så diskade jag och plockade undan allt onödigt som låg framme. Det kommer vara så skönt när jag kommer tillbaka på tisdag när allt är rent och fräscht. Sweet!

Nu sitter jag på pendeltåget på väg till centralen. Ska åka via Gävle idag så tåget går strax innan halv 4. Det blev en bra dag idag, har nog hunnit med att göra mer idag än jag gjort på hela veckan. Det kan vara så att jag är piggare idag också av någon konstig anledning :-)

Hej hopp!

Halvtid på seminariet

Första timmen avklarad. Och min grupp har redovisat. Det gick rätt bra.

Var faktiskt inte så jobbigt att kliva upp imorse. Speciellt inte när det var så ljust ute. Våren är verkligen på väg!

Nu är det snart dags för del två.

På återseende!

Fredag i morgon!

Och det betyder ännu en helg i Sundsvall! ❤

Ska jobba ännu en helg :-)

Och bästa av allt jag fåtju vara med sötnosen min också. Saknar honom!

Kl 8 i morgonbitti ska vi redovisa Englands välfärdssystem. Kommer att behöva en huuuuuge kaffe innan det drar igång.

Från det ena till det andra... Har sedan en tid tillbaka funderat på att köpa skokräm till mina stövlar som jag köpte i höstas. Har inte använt dom på hela vintern förrän nu när snön försvann (peppar peppar) och de kändes lite grådaskiga. Så häromdagen på Ica slog jag till. 25 riksdaler kostade tuben men nu i efterhand hade jag lätt kunnat ge 250 för den. Shit alltså! Skorna blev som nya!

Har inte ägt en skokrämstub sedan jag flyttade hemifrån - ca 9 år sedan. Att ingen har uppmanat mig att köpa en. Hur som helst, tokbra blev det och jag lovar att aldrig leva utan en tub. Check på den.

Nu ska det sovas så jag inte somnar på skolan i morgon.


Bra "hårdag" idag;

8e mars

Mycket skriverier om både det ena och det andra kvinnorelaterade problemet idag. Tycker det är bra att kvinnor blir uppmärksammade. Lite "tråkigt" bara att i morgon är det i stort sett som vanligt igen. Kvinnors löner vs. männens och det obetalda arbetet i hemmet är ständiga frågor som inte försvinner i morgon och endast uppenbaras återigen om 364 dagar.

I skolan har det ju blivit en och annan diskussion om feminism och varför saker är på ett visst sätt. Kan väl inte påstå att vi kommit fram till någon lösning på problemet annat än att om det varit män som haft samma problem hade det inte varit något problem idag. Det hade varit löst, åtgärdat och överkommet.

Japp! Sådana funderingar har jag haft idag.

I övrigt så blev vi klara med allt rätt tidigt idag. Skönt. Känner mig helt orkeslös idag, att gå bort till spisen och fixa middag känns lite som att bestiga Mount Everest (ja jag överdriver). Måste plugga lite ikväll också så jag är riktigt förberedd imorgon.

*släpar mig mot köket*

Förkylningstider

Vart jag än är så snoras det och hostas för fullt, i olika tidningar står det om influensa hit och influensa dit. Till och med när jag står och väntar på bussen ser jag hur människan på andra sidan vägen hostar och snorar.

Det jag gruvar mig för är när det bryter ut på mig själv. Har klarat mig hittills så en del av mig tror att jag kommer att klara mig medan den andra halvan av mig bara väntar på att det ska bryta ut...

Tycker inte om att vara sjuk ( iofs gör väl ingen det), och med lite otur och dålig planering av baciluskerna blir det väl min tur lagom till tentan...

Har ju klarat mig utomordentligt bra här i höst och vinter. Hoppas bara att det håller i sig :-P

Nu ska det sovas så jag är piggelin i morgon. Tack och godnatt!

Ännu en dag

Har spenderat hela dagen på skolan. Vi blev så gott som klara bortsett från en powerpointpresentation. Den ska vi göra i morgon.

Man ska inte klaga på sol och värme men att sitta vid stora glasfönster med solen gassande var ingen höjdare. Trodde jag skulle koka. Det var riktigt skönt att komma ut i friska luften :-)

Nu har jag lagat middag och ätit middag. Ska väl ta och läsa klart strax.

Snart är det fredag igen och då blir det Sundsvall igen! ❤

Middagen;Utvilad

Blev supersovning inatt. 9 timmar! Måste vara nytt rekord på väldigt länge. Kan inte minnas när jag sov så länge. Men det behövdes i alla fall.

Idag ska jag på skolan och fixa ett grupparbete. Vi ska ha en 15 minuters presentation på fredag. Hoppas på bättre lycka denna gång. Den förra sög verkligen och jag blev inte alls nöjd.

Nu är det dags att kliva upp!

Då vad det dags att förnya körkortet...

Ja kära nån, fick brev idag där det stod att det är dags att förnya körkortet. Kan någon berätta vart tiden har tagit vägen?? Jag måste ha missat något...

Minns det som igår, tanten jag körde upp med surrade på om pappas djur och gud vet allt. Det enda jag kunde tänka på var att jag ville att hon skulle vara tyst så jag fick koncentrera mig på att köra bil. Men det gick ju bra trots allt och en överlycklig och knäsvag 18-årig Johanna skuttade över gatan till skolan med pappret i handen för att skynda mig till lektionen.

Det är alltså 10 år sedan nu. Hjälp.

Åren går så fort, har inget emot det egentligen men det skulle underlätta om man på ett tydligare sätt var medveten om att tiden gick. Jag kanske inte känner mig som 18 längre men åtminstone 23 ungefär. Men det är väl lite som mamma sa en gång. Tittar hon inte på sig själv i spegeln så känner hon sig fortfarande som 30. I hear you...!

Men det är väl så när man blir äldre. Bara Transportstyrelsen som påminner en med jämna mellanrum om ens faktiska ålder. I övrigt är man inte äldre än man gör sig. Så säger vi för stunden i alla fall :-)

Sov gott!


Lååång dag

Nu har jag hunnit vara på skolan, handlat, ätit middag och intagit horisontellt läge.

Blev lite trött där på slutet, speciellt efter att läraren började prata något som än så länge för mig är likställd vid grekiska. LMEvaddå?? Typ. Ge mig ett par dagar så är jag med på spåret igen men idag blev det kortslutning. Det i kombination med en übertidig morgon gjorde inte direkt saken bättre.

Det ser lovande ut på jobbfronten denna månad i alla fall. Har ju jobbat två pass redan nu i helgen plus att jag ska jobba två pass nästa helg med. Sedan så fick jag två pass veckan därefter här i Stockholm också. Sweet!
Cash is king eller vad dom brukar säga.

Nu ska jag sätta mig in i Storbritanniens välfärdssystem/utveckling inför morgondagens grupparbete. Vi får helt enkelt se hur länge jag håller mig vaken... Vore ju i och för sig mycket angenämt om jag lyckades hålla mig vaken tills jag läst klart i alla fall. Hihi!

Ha en trevlig kväll!
 

På tåget

Sitter på tåget nu och för första gången sedan i höstas ser man naturen utanför fönstret. Det har ju varit becksvart den här tiden på dygnet men nu går vi mot ljusare tider. Snart är det riktig vår :-)

Sådär ja!

Ikväll har jag/vi varit produktiva. Mitt hår är färgat och mina dokument från den gamla datorn befinner sig nu på den nya datorns hårddisk. Nu är det bara att köra. Håret blev riktigt bra btw, ❤ kan han :-P

I morgon blir det till att kliva upp riktigt tidigt. Klockan ringer 04.00 och mamma strax därefter för att dubbelkolla min vakenhet. Kl 6 går tåget till Stockholm igen. Då ska det läsas tills jag förmodligen kommer att somna.

Blir 4 dagar nere i Stockholm för på fredag åker jag upp hit igen. Ska jobba lördag och söndag och på måndag är det kommunfullmäktige. Full fart som vanligt!

Nu ska tänderna och linserna få sig en omgång.

Sov gott!

Plugg!

Idag har det lästs för fullt. Blev lite trött nu på slutet men 15 min vila gjorde susen.

Det var ju en tjej som ville titta på lägenheten idag kl 17 som inte heller hade lämnat sitt nummer. Tur nog så ringde hon nyss och skulle dubbelkolla och då kunde jag berätta att den redan är uthyrd. Hon blev inte arg heller, inte som det lät iaf. Skönt.

Nu blir det äpple!

God morgon!

Somnade i soffan igår... Hihi, men skönt var det.

Vaknade när ❤ klocka ringde och har legat och halvsovit en stund nu. Men det är lika bra att kliva upp så man inte somnar om och är supertrött när klockan ringer igen.

Idag ska jag läsa i massor och städa lite hade jag tänkt. Och ikväll hade jag tänkt att färga håret. Lika bra att passa på när man kan få lite assistans när man inte är begåvad med ögon i nacken :-)

Tidigt i morgon åker jag tillbaka till Stockholm. Har föreläsning kl 13 så det blir lagom att åka hem med väskan och äta lunch innan skolan börjar. Dock kommer jag tillbaka hit redan på fredag, ska jobba nästa helg igen. Sweet!

Nu blir det frukost! (vi handlade igår så nu finns det maaaat!)

Slut som artist

Är så trött och slut i kropp och knopp.

Men det har varit en rolig helg med jobb och trevliga människor. Har verkligen hunnit med massor och tagit tillvara på dygnens alla timmar. Att jag sovit lite för lite märker jag nu.

❤ hämtade mig efter jobbet och så for vi och handlade. Sedan for vi hem och lagade mat. Nu när allt är undanplockat och jag la mig i soffan så känner jag mig helt slut. Men inatt ska det sovas vill jag lova! Och i säng ska jag i tid.

Det har varit så roligt att jobba. Och bäst av allt, alla bra samtal. Man surrar ju också mellan varven. Plus att när jag jobbar här hemma så får jag en liten glimt av hur allt var förr. Alltså det känns som vanligt när jag är där. Mitt liv just nu med skola och Stockholm är ju inte alls samma sak som att vara hemma och gå till jobbet "som vanligt". Det är lite svårt att förklara men när jag är där så känns allt som förr och det känns tryggt.


Over and out!

God morgon!

Igår var det full rulle! Först var vi på middag och efter det så for jag till tjejligan ute i skogen. Där hade det också ätits middag och jag kom lagom till kaffet.

Det blev mycket prat och mycket skratt så det var trevligt.

Idag ska jag jobba igen. Sköna söndag! Jobbar 13-18 så det är bara några timmar. Sedan ska det läsas och sovas. Tror jag måste spendera morgondagen med näsan djupt ner i mina böcker/min pärm.

Idag är det tråkigt nog ingen sol ute. Det har ju varit så fint väder nu i flera dagar... Men inte idag.

Nu blir det ett telefonsamtal till kära mor och sedan är det dags att sätta fart!

Fick ett glas vin igår :-P

Eftermiddag

Den här dagen passerade i ljusets hastighet. Hängde inte riktigt med här...

Var kvar på jobbet till två ungefär. Drack kaffe och pratade med tjejerna. Det känns som det var ett tag sedan sist. Fast såå länge sedan var det inte. Men vi skulle nog kunna sitta en hel dag och bara babbla. Haha, ja tant.

Har bäddat ner mig i hjärtats soffa nu med hans täcke. Han är inte hemma själv så då passar jag på att låna det lite diskret ;-P Ikväll ska vi på middag kl 17. Börjar bli lite hungrig redan nu. Blev lite russin nu till mellanmål eller vad man ska kalla det. Var länge sedan jag åt det.

Människan som skulle kolla på lägenheten idag hörde aldrig av sig. Skönt att jag slapp ta den diskussionen om att den redan är uthyrd.

Testar även att skriva på den nya datorn nu. Det som känns ovant är att tangenterna sitter lite längre ifrån varandra än på min andra. Har ju skrivit rätt mycket på den så nu kommer man väl få träningsvärk i fingrarna. Men det är det värt. Man vänjer sig ju.

Nu ska jag vila lite så jag blir piggelin igen!

Morgonpigg!

Imorse var jag uppe med tuppen. Gick och la mig vid två inatt och upp kl åtta. Har hunnit in till stan och träffat min blivande hyresgäst och skrivit kontrakt. Hon var jättetrevlig så jag tror och hoppas att det kommer bli bra med henne.

Igår jobbade jag och det var hur kul som helst. Det var helt ok med folk och alla vad glada. Sweet! Har saknat stället nu nr jag inte varit där på länge. Home sweet home typ :-P

Sitter även här och pimplar kaffe nu... Väntar på ett samtal från en snubbe som skulle komma och kika på lägenheten idag men som inte lämnade sitt nummer. Gruvar mig lite för att berätta att dem redan är uthyrd. Men men!

Sol idag!!

Mot jobbet!

Nu är håret klippt, kaffet drucket och nu är det jobbet kvar.

Som jag har längtat!

Har varit med mina fina flickor och druckit kaffe. Härligt!

Mycket bra dag hittills:-)

Fredag!

Och idag ska mitt hår klippas och ikväll blir det jobb! Härlig dag :-D

Har spenderat min morgon med den nya datorn. Snacka om hastighet i jämförelse med min lilla gamla. Väl investerade pengar.

Nu börjar det bli dags att hitta ansiktet och starta dagen på riktigt.

En av mina orkidéer har fått en blomma också;

First aid kit

Mycket bra låt!

Färden har påbörjats

Sitter på pendeltåget på väg till centralen nu. Så man kan säga att jag är på rätt väg iaf :-P

Tåget går 20.23 så det blir lagom att gå direkt till spåret när jag kommer fram. Hade rätt bra tempo förut när jag städade och packade. Hann till å med duscha. Inte illa.

Min kära resväska är proppfull. Skulle inte ha fått plats med ett enda par strumpor till... Den blir inte vanligtvis lika full men den här gången skulle jag ha med mig den omtalade pärmen som jag tjatat om i flera dagar. Plus ett par extra skor. Jag har ju fått för mig att er är typ vår ute så jag har börjat använda mina skor med klack. Risken finns ju att det är snö och is i Sundsvall så därför fick vinterskorna följa med.

Trevlig kväll!

Städa och packa

Nu ska det dammsugas och packas resväska. Har det lite småskräpigt på golvet. Bättre att göra det nu och komma tillbaka hit till veckan och ha det rent.

Känns ovant att åka tåg så pass sent som halv nio. Brukar ju alltid åka tidigare. Men som sagt, priserna styr... Kommer säkert att bli en powernap på vägen :-)

Nu måste jag sätta fart!

@skolan

Och har kopierat ännu mer papper.

Glad Johanna som får åka hem idag;

God morgon!

Då var det dags att kliva upp och starta dagen. Trött är jag också. Men det går nog över.

Lite frukost och sedan iväg till skolan. När jag kommer hem ska det packas och sedan blir det tåget till Sundsvall. Åker rätt sent så jag är inte framme förrän mitt i natten men biljetten var billig ;-)

Ha en trevlig dag!

24 timmar

kvar tills jag är i Sundsvall!

Nu gäller det bara att somna också. I eftermiddags hade jag kunna somna ståendes men nu är jag piggelin. Sällan.

Har läst hela kvällen inför morgondagens föreläsning. Hoppas föreläsningen är bättre än det jag läst nu på slutet.

Min dator har i alla fall anlänt och jag väntar med spänning tills jag får se den. ❤ höll på att installera den nu ikväll.

Nattinatti!

RSS 2.0