Lördag!

Hej och hå! 

Var lite svårstartad i morse men när jag väl fick upp farten så hann jag med en hel del. 

Tror jag var lite snurrig för jag hade ju massor av saker jag ville göra, hade bara inte kommit på k vilken ordning jag skulle göra allt. Så bortsett från promenad så hann jag med det jag hade tänkt :-)

Har planterat ljung ute istället för sommarblommorna och det blev så fint. Passade på att köpa lite nya blommor att ha inomhus också för två blommor i vardagsrummet ville inte leva längre. Sedan har jag två orkidéer som måste få återhämta sig så det blev två nya sådana också. Blomsterbalansen är med andra ord återställd :-)

I morgon blir det en tur till min kära familj så bilen får vinterdäck. Skulle vara snopet om jag avvaktar och så vaknar man en dag och inser att det är halka och så är däcken flera mil bort... Så roligt har jag inte tänkt mig att ha. 

Denna helg är det ❤ som är på vift. Han umgås med sina vänner och lanar. Det gör att det är rätt så tyst här hemma och att jag inte har någon att prata med.  Bortsett från mamma så har jag bara pratat med kassörskorna på Blomsterlandet och Ica idag. Snacka om kontrast till i vanliga fall. Då jag ofta pratar hela dagarna :-)

I morgon kommer han i alla fall hem :-P

Nya blommorna Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0