Härliga lördag

Helg är fina grejer det!

Igår efter jobbet tog jag en tur på Birsta. Jagar fortfarande vinterskor som inte läker in vatten. Gjorde inga fynd tyvärr. Men på kvällen kollade jag på internet och skoaffärens hemsida. Där stod det att de lämpliga kandidaterna som inte fanns på hyllan fanns på lagret. Så idag gjorde jag ett nytt försök. Och fick jackpot! :-) Så nu har jag löst vinterns blötafötterproblem.

I övrigt denna lördag har jag krattat löv på vår lilla gräsmatta, blev en rejäl hög som jag tänkte ta reda på i morgon och sedan blev det en promenad. Tog på mig en mössa och så var det inte alls lika ruggigt längre:-)

Är det något jag önskar att jag hade mer tid till så är det att promenera. Om jag fick göra det varje dag så skulle jag tycka det vore helt fantastiskt. Både kroppsligt och själsligt. Är det inte spöregn i morgon så blir det en sväng till :-)

Dagen avslutades med middag på stan med en hel drös vänner. Det är långt mellan gångerna då vi träffas sådär många och det var riktigt trevligt. Med lite planering så kan det nog bli ett julbord också framöver :-) Vi fick även träffa det senaste tillskottet i skaran och det var en lugn liten krabat. 

Det blev en bra dag det här men nu är det dags att sova :-) 


Finfint med luktagottljus ;-) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0