Tillbaka i Lysekil

Gårdagen sprang ifrån mig och jag hann städa, laga mat, visa min lägenhet för en potentiell köpare, hämta min cykel, gå på sektionsmöte och fira grannens födelsedag. Klockan halv tio gick vi och la oss i sann PRO-anda... Hihi, var rätt pigg ändå när klockan ringde i morse.

Och då var det dags för Lysekil igen. Har bearbetat all information från förra veckan under helgen så mentalt känner jag mig rätt återställd. Efter denna dag är det 4 dagar kvar av detta. Jag tror att vi alla känner oss mer i fas nu efter att ha fått fundera under helgen.

Känns lite som att man kommer uträtta underverk här framöver på jobbfronten. Och det gynnar ju de anställda på de företag jag är. Kan inte bli så mycket bättre:-)

Efter att vi ätit laktosfri korvstroganoff gjord på kycklingfalu (så alla kunde äta den) så gick karlarna till bastun och jag ut på promenad. Kände mig riktigt laddad idag så jag gav mig den på att gå minst 5 km. När jag kom tillbaka visade det sig att jag gått 6,2 (!!) km på en timme.

Under min senaste promenadfas har jag successivt ökat längden på promenaderna, först typ 3, sedan 4 och 5 och nu slutligen över 6 km. *klappar mig själv lite lätt på axeln* Känner mig rätt nöjd. Det finns lite hopp om motionen trots allt:-)

Idag så såg jag först en fin halvstor hare. Det var ljusbrun och sprang som tusan. När jag nästan var tillbaka i stugan tittade jag in i skogen och får syn på ett rådjur. Den var riktigt fin. Tyvärr hann den bli rädd för en bil och sprang innan jag hann ta ett kort. Det var så nära, typ 15-20 meter ifrån bara:-)

Sedan jag kom tillbaka har jag duschat och blåst håret, filat och målat naglarna och suttit ute och surrat. Nu är jag både trött och frusen och ska till att sova. Annars finns det risk att jag tappar min mobil på typ ett öga eller på näsan :-)

Nattinatti!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0