Nöjd

Idag passerade jag den magiska gränsen 7 km. I slutet av mars var jag helt färdig efter 3 km... Soffpotatis in progress med andra ord ;-) Befinner mig som sagt i Bispgården så nu har jag bytt ut västkusten mot Norrlands inland. Hittade en liten väg vid något vatten. Vet inte vad det var men fint var det flera gånger om:-)

Idag har vi pratat om folkrörelser och ledarskap. Haha, byter miljö men snackar typ om samma saker. Kändes rätt roligt när föreläsaren står och hyllar organisering och säger att det är viktigt att "ha gruppen med sig". Amen liksom. Sedan att han som pratade var ett energiknippe gjorde ju inte det hela sämre heller. Han får gärna prata vid varje utbildningstillfälle. Ingen risk att man somnar i alla fall :-)

Känns lite tråkigt att befinna sig här just för mina vänner har en sammankomst. Majoriteten av mina nära befinner sig där. Inklusive min bättre hälft. Japp, jag tycker synd om mig själv :-P Har ju varit borta halva maj så jag saknar alla. Hann ju bara vara med ❤ ett par timmar igårkväll också. Buuhuu:-) Ja ja, i morgon får jag komma hem igen.

Nu ska ansiktet tvättas och tänderna borstas. Nattinatti!

Dagens promenadutsikt;Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0