Veckan som försvann

Vet inte riktigt vad som hände, det är ju fredag idag:-) Känns som att varje kväll denna vecka har passerat snabbare än ett höghastighetståg.

Och nu var det ju så länge sedan det var måndag så jag minns knappt vad jag gjorde då:-)

Jag har i alla fall rensat ohyggliga mängder ogräs i rabatterna. Cyklat har jag också gjort. Till och med upp för den 700 meter långa maratonbacken. Hur det gick till och vart jag fick orken ifrån det har jag ingen aning om. ❤ sa att jag var lite röd i ansiktet när jag kom hem. Hihi, han var snäll när han sa lite...

Har även hunnit träffa fina flickor i olika konstellationer. Ätit god mat som jag inte lagat själv, druckit lite vin ena dagen och cola och kaffe nästa. Nästan pratat mig hes.

Och inte att förglömma, jag har ju klippt mitt hår också! Det var verkligen på tiden. Först var jag på vift och sedan var det min frisörs tur att vara på vift:-)

När solen och värmen gjorde entré så insåg jag ju att jag hade varken kläder eller skor anpassade till vädret. Garderoben är uppdaterad och idag gjorde jag mitt livs skokap. I fjol köpte jag två par halvdyra skor som numer har gjort sitt.Kan vara så att mina fötter ger ifrån dig en lätt väta vid värme... Gjorde en snabb fundering och konstaterade att jag hellre köper lite billigare skor, har de en sommar och kastar de med gott samvete om det är så att de inte borde användas året efter. Så för samma pris (till och med en krona billigare) som ett par på den lite dyrare affären fick jag tre par på den billigare. Helt fantastiskt! Sandaler, lite finare skor och ett par tygskor.

Och som grädden på moset tog jag och putsade fönstren ikväll:-)

Nu ska jag sova!

Vår ansade syrén och det blommande jordgubbslandet;Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0