Svårstartad dag med tråkigt väder

I morse hade jag ställt mitt alarm på 8 i vanlig ordning, var jättetrött och ställde ett nytt klockan 9. Tydligen var jag fortfarande jättetrött för jag vaknade på riktigt efter elva... Då blev jag lite sur och det kändes dom att hela dagen var förstörd. Att det var så gott dom mörkt ute gjorde inte heller saken bättre.

Efter att vi gjort rabarberkräm och ätit den till frukost/lunch så parkerade jag mig i soffan. Slötittade på tv tills det var dags att börja med maten. Köttet skulle vara i ugnen i 90 minuter så då tittade jag lite till på tv. Min superpromenad kändes rätt avlägsen när regnet kom.

Men! Än finns det hopp! Efter middagen då kände jag mig som världens lataste människa och lägligt nog hade det slutat regna. Så för att ändra på detta bytte jag om och gav mig ut på en cykeltur. Då var klockan nästan halv nio... Hihi, passade på att sola lite också.

Nu känner jag mig som en vanlig människa igen. Till och med så peppad att jag överväger att cykla eller gå en mil varje dag denna vecka... Det vore häftigt. Typ som en utmaning. Vi får se ;-)

I morgon är det måndag och ny arbetsvecka, har ett minst sagt spännande samtal i morgon - mitt första sedan utbildningen :-)

Nattinatti!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0