Samlar vuxenpoäng

Låt mig berätta vad vi har pysslat med här hemma ikväll:

Först åt vi middag och sedan diskade vi. När det var klart tömde vi frysen och bar över innehållet till grannens. Vår frys hade nämligen fått en sibirisk vinter som flyttat in. Medan den stod och droppade gick jag ut för att plantera blommorna jag köpte efter jobbet. ❤ hängde med ut och satt och läste.

För några veckor sedan rensade vi ena gräsplätten här ute på maskrosor. Den andra blev kvar och det har jag gått omkring och grämt mig över. Så när jag stod där ute med blommorna så beslöt jag mig för att ta itu med den andra lilla maskrosängen.

Fy fan säger jag bara. Fyra Icakassar senare var jag klar. Och nu snackar vi stora maskrosor. Jag kröp och stod med ändan i vädret om vart annat medan svetten rann. Haha, kände mig verkligen som en tant...

Under tiden blev ❤ halvt uppäten av mygg så det slutade med att han gav sig på att ansa syrenen. Det blev sjukt bra när alla gamla grenar försvann. Ljust och fint:-)

Tre timmar senare var maskrosorna utplånade, syrenen nästan färdig och ny jord och gräsfrö lagd på gräsplätten. Då gick vi in:-)

Väl inne så var frysen färdig och klockan kvart över nio. Vi konstaterade att vi har precis gjort sjuttioelva saker innan nio på kvällen. På en fredag. Haha! Roligt var det och bra blev det.

Får visa bilder i morgon. Nu är jag helt slut.

På en kvist vi tog bort var det några blommor då de satte jag i en vas;-)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0