Onsdag!

Vilken dag! Men jag överlevde :-)

Mitt lägenhetsförsäljningskaos har ordnat sig en aning så nu känns det lite bättre på den fronten tack och lov. Igår trodde jag nästan att jag skulle få ett nervöst sammanbrott.

På fredag ska vi ordna med betalningen och sedan är det bara att hoppas på att allt funkar som det ska på söndag :-)

Vi ska åka till Norrköping med lillebror och hämta hem hans bohag tidigt på söndag morgon. Han har ju varit duktig och blivit klar i skolan. Nu gäller det bara att hitta ett jobb också. Inte det lättaste men samtidigt har han ju en bra utbildning i ryggen. Jag håller tummarna jag :-)

Idag har det regnat i stora mängder. Tur var väl det för jag tittade på vår gräsmatta igår och noterade att den behövde vatten. Hihi, jag slapp vattna. Och i och med regnet hade jag ju en giltig orsak till att inte ta en promenad idag. Då kunde jag med gott samvete vara hemma och baka tårtor. Jag har bakat för kung och fosterland hela kvällen. Fyra stycken blev det :-) Nu kan lilla E ha kalas hela helgen utan problem ;-) Förra året när jag gjorde denna tårta första gången svor jag och sa att jag aaaaldrig skulle göra den igen för det var så besvärligt. Men nu när jag har testat igen och i större antal så känns det helt ok. Helt plötsligt känns den ganska enkel att göra. Och idag när jag skulle göra mycket så fick jag in någon form av löpande-band-princip. Så det var piece a cake - bokstavligen :-)

Är galet trött ikväll så nu kommer jag garanterat att somna bara jag slår igen mina ögon. Trots att diskmaskinen går för fullt.

Nytt nagellack och alla tårtorna;Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0