Midsommardagen

Vi hade det riktigt trevligt igår. Först en sväng på Norra Berget för att kika på storskaligt midsommarfirande. Det var oerhört mycket människor där. Vi blev tvungna att parkera i ett dike typ. Förra året var det verkligen inte lika mycket människor. Men det var trevligt! Soligt var det också :-)

Efter det for vi hem och jag gjorde klar salladen och tårtan till midsommarfirandet i Ljustorp. Det blev en lyckad kväll med god mat och trevligt sällskap. Vi var hemma strax innan ett i natt. När jag gick och la mig så bestämde jag mig för att inte ställa klockan. Gissa när jag vaknade? Tolv! Sov alltså som en stock i elva timmar. Var stel som en åttioåring när jag vaknade :-) Det var garanterat välbehövligt men ändå. Haha, minns inte när jag senast sov så länge.

Och sedan åt vi lunch på balkongen. Vi fick med oss rökt lax från gårdagen så det blev omelett till den. Och ett par jordgubbar:-)

Har tagit det rätt lugnt resten av dagen, tvättat lite och tittat på tv. Vid åtta fick jag upp farten och plockade undan vinterkläderna i garderoben och hängde upp sommarkläderna istället. Något jag tänkt göra länge men inte tagit mig för:-)

❤ lånade grannens gräsklippare förut så idag har vår gräsmatta fått årets första klippning. Vi grävde ju en hel del när maskrosorna skulle bort så det har inte behövts klippas förrän nu. Det blev som en ny gräsmatta efter klippningen:-)

Och som om inte det var nog tog jag en promenad:-) Det var fantastiskt väder ute, rätt varmt, moln men ändå sol och lagom mycket vind. Så nu känner jag mig som en ny människa. Ska även göra ett försök att sova strax, i morgon tänkte jag inte sova bort hela dagen :-)
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0