Jag och min förkylning det senaste dygnet

Igår när jag kom hem från jobbet kände jag mig lite lätt Skagen och då ❤ skulle iväg en sväng efter jobbet passade jag på att powernapa. Blev väckt av ett telefonsamtal och när det var slut fick jag en sådan där känsla "vad var det jag skulle på ikväll?!?"

Låg och funderade någon minut innan jag klev upp och kollade i kalendern. Då insåg jag att jag hade ett möte med partiet om 20 minuter. Därefter insåg jag att ❤ hade både min bil och sina bilnycklar med sig. Panik! Regnade gjorde det också. Bytte om lite snabbt och sprang till min cykel. Man skulle kunna likna min cykelfärd till mötet med ett störtlopp. För en gångs skull var det bra att ha nedförsbacke hemifrån :-)

Hann fram med 4 minuters marginal!

Efter mötet så skulle jag ju cykla hem också i spöregn och finfin snuva. Halvdogi första uppförsbacken... Plus att det var riktigt kvavt ute. Men till slut kom jag hem:-)

När det sedan var dags att sova så hostade, nös och snorade jag så det gick inte att sova. Klockan två inatt hade jag ännu inte somnat. När klockan ringde halv sex trodde jag att det var årets sämsta skämt. Efter många om och men tog jag mig upp och iväg på jobbet. Kan bara konstatera att man inte ska bli blöt när man är lite småförkyld...

Väl hemma igen åt vi middag och sedan gick vi till en av grannarna på 30-årsfest.

Just nu går mina ögon i kors och det kommer garanterat inte att vara något problem att somna idag. Så länge jag klarar mig ifrån hostan:-)

*dunkar huvudet i kudden*Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0