Rhodos

Idag tog vi oss en tur till Grekland!

Vi klev upp halv sju i morse, på med sololjan och kläder sedan ut för att leta en liten räserbuss. Hittade en och for till marinan i Marmaris. Efter ca 20 minuters rask promenad i flipflops hade vi kommit rätt. Vi hade ju inte förbokat några biljetter... Så vi köpte de på plats.

Efter att ha visat vårt pass tjugoelva gånger kom vi på katamaranen och spyorgien kunde börja :-) Haha, folk blev otroligt sjösjuka och spydde i vita påsar till höger och vänster. Jisses! Vi klarade oss trots att det gungade.

När vi kom fram åt vi frukost, tog en promenad i den gamla staden och kikade i små affärer. Vi hann även gå lite vilse men vi hamnade rätt till sist.

Vid tre kom fina Angel och satt med oss på en parkbänk en stund och surrade. Hihi, vi hann träffas två gånger till och med, en gång i Marmaris och en gång där hon bor :-) Finemang!

Sedan var det dags att gå tillbaka till båten. Tack och lov var det mindre vågor på vägen hem och det var betydligt färre som kräktes. Även om man hörde någon enstaka :-P

Efter tio timmar i flipflops och hetta så hade mina fötter sagt upp sig för länge sedan så det blev en rätt lugn promenad till bussen från båten :-)

Nu har vi ätit middag på hotellet och tvättat av oss dagen. Det har aldrig någonsin varit så skönt att tvätta fötterna och smörja in de med fotcreme (hälsar PRO).

I morgon ska vi göra ett nytt försök med hotellets pool :-)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0