Hemma!

Vid fyra i morse så parkerade vi bilen här hemma och gick in och däckade. Det tog nog inte mer än 4 minuter innan jag sov.

Hade med mig en fin huvudvärk från bussresan till flygplatsen också. I Tönnebro hittade jag huvudvärkstabletter på macken när vi tankade... Det var så hett på den där bussen alltså :-) Men när jag vaknade så var mitt huvud återställt.

Idag har jag packat upp väskan och röjt som en dåre här hemma. Tror jag har tvättat typ åtta maskiner tvätt också. Tur att man har snabbprogram på tvättmaskinen. Annars hade det väl tagit ett dygn ungefär :-)

Av förklarliga skäl hann jag inte städa här hemma innan vi for så det har jag också roat mig med idag. Så nu är det rent och fint här också:-)

Helt sjukt vad mycket vi har hunnit med idag, trots att vi sov till klockan tolv. Jag är mycket nöjd med dagen :-) I morgon är min plan en promenad och träffa kusinvitamin. Sedan får vi se vad som händer.

Tänkte att jag skulle dela med mig av lite bilder också hotellets wifi var inte på topp så därför var det svårt att ladda upp :-)Kommentarer
jessica

Välkommen hem!
Det ser ut att vara väldigt fint där.

Svar: Tack! Ja det var riktigt vackert. Bilden på gränden är från Rhodos och det var fint i den gamla staden där också :-)
Johanna

2013-07-12 @ 01:34:19
URL: http://jessicahoglin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0