Fredag

Idag var det en sådan där dag då man bara kunde gå omkring här hemma och småplocka med allt möjligt. Självklart njöt jag av solen på balkongen också :-)
Beställde till och med nya sängkläder från Gripsholm till kanonpris.

På eftermiddagen kom kusinen på besök och med sig hade hon sorbet som var svalkande gott på balkongen. Haha, vi satt där och surrade till klockan åtta i kväll. Ja, det var ett tag sedan vi sågs :-)

Det blev en sen middag men vad gör det, det är ju fredag.

Blev lite frusen efter alla timmar på balkongen så jag la mig under under en filt och tittade på tv resten av kvällen. Och i vanlig ordning så är jag rastlös av all ledig tid. Haha, spelar ingen roll att det gått tre år sedan jag senast hade riktig semester så får jag ändå den där känslan av myror i kroppen. Är jag på vift går det bra, städa går bra och så vidare. Men att en kväll bara vara och veta att morgondagen inte innehåller några övergripande måsten gör mig knäpp. Ska verkligen åtgärda detta i morgon. Upp tidigt och ut på promenad, så nära milen det går! Sedan Birsta en sväng för vi behöver fler galgar, toaborste och en handdukshängare.

Kommer säkert på något mer att göra också.

Och så lite bilder från här hemma;Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0