Tiden går så fort!

Det är nästan en månad sedan jag hade tid att skriva sist. Gah! Det har varit otroligt mycket den senaste tiden, mestadels roliga och trevliga saker men på kvällarna har jag somnat ovaggad :-) Det har blivit många sena kvällar på vift också. Allt i från Örnsköldsvik till Ljungaverk, tre vändor Stockholm och några svängar till Sollefteå. 

Har faktiskt hunnit med två dagar semester också. Tillsammans med ❤️ och några vänner var vi till huvudstaden och tittade på Volbeat. Har väntat sedan peace & love för ett antal år sedan :-) Det var väl värt väntan! Vi åt god mat och sprang runt på stan. En fördel med att känna folk som kan det här med mat är att man utan problem kan överlåta valet av restaurang till denna :-P 

Sedan har det blivit en hel del politik också. Det är ju val nästa år så allt blir per automatik ännu mer spännande :-) 

Och på jobbet har jag påbörjat ett nytt företag. Har även satt slutdatum på de två jag arbetat med större delen av detta år. Känns riktigt bra att kunna avsluta för det betyder ju att det gick vägen. 

Det kan man väl säga var snabbversionen av den senaste tiden :-)

Jo, min bil blev påbackad också... Den ska på reparation här innan jul. Bucklor som ska slätas ut och så behöver den nog lite ny färg. Tack gode gud för försäkringsbolag. 


Fick motta ett diplom efter avslutad ledarskapsutmaning under fina former.


Himmelskt god mat på AG i Stockholm. 


I år gjorde jag egen julblomma :-)


Konserten som var fantastisk! 


 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0