Sol, mulet, sol, regn och sol

En snabb beskrivning av dagens väder ja :-)

Efter jobbet idag så for jag hem och lagade middag. Kring 2006 ungefär lagade jag ofta wook till middag men blev less efter X antal middagar bestående av just det. Men så fick jag en idé sist när vi var på Ica så vi köpte lite ingredienser och idag blev det wook till middag. Haha, det blev godare än jag trodde att det skulle bli trots att jag måste ha glömt att currypasta är starkt om man tar för mycket :-)

Tog mig även ut på en promenad idag trots att jag egentligen inte hade någon större lust. Är glad att jag gjorde det även om det inte blev varken den längsta turen eller den snabbaste :-) Ibland är det tur att man är tjurig.

Det är lite intressant det här med att filosofera. Förr när jag delade ut tidningar på nätterna så var det mitt sätt att tänka på viktiga saker, filosofera, tömma huvudet och liknande. Alla beslut jag tog på den tiden, exempelvis att flytta till stan och börja plugga, tog jag under mina arbetspass. Tre timmar om dagen ensam med sina tankar.

När jag bodde i Stockholm och pluggade så spenderade jag otroligt mycket tid helt tyst och ensam. Det gjorde också att jag hann fundera rätt mycket på allt mellan himmel och jord. Flera gånger om!

Nu med jobb och massor av människor runtomkring mig så har jag inte riktigt haft samma tid att tänka. Så jag tror att det är därför jag tycker att promenaderna är så bra. Under tiden jag är ute är det bara jag och mina funderingar. Man är väl en sådan där "tänkare" som behöver sånt :-) Inget fel med det, tycker bara att det är fascinerande.

Röda gladiolus som har börjat blomma och en och annan knopp;
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0